korikorotus sarja!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja cam68, 27.2.2006.

 1. karipe

  karipe 1st gear

  No mitenkäs toi jousista korotus tapahtuu homemade? Menee jo sen verta kalliiks varmaan jos jotain valmiita bolt-on paketteja tilaa.
   
 2. kane

  kane 1st gear

  Toi bolt on taisi maksaa 97€ RacersPlacen kautta (Skyjacker sarja).

  Siinä tulee taakse 2" palikat akselin ja jousen väliin + uudet u-pultit muttereineen. Edestä kiristetään vääntösauvoja.
  Ei siis ollenkaan kallis. Palikat toki voi tehdä itsekkin mutta ne ei ole symmetriset eli palikka kääntää akselia jotta yoke kulma pysyy ok...
   
 3. karipe

  karipe 1st gear

  Ei toi skyjacker sarjan hinta kyl paha ois. Mul on tosin taka-akselilla ilmapalkeet eli ne taitas tarvitan korokkeen kans.

  Entäs mikä ois max. korotus korista ilman et rattiakselii tarttee räplätä? Pelkät limput korin alle.
   
 4. jonisalmi

  jonisalmi 1st gear

  moro

  150mmsaa autoa korottaa laillisesti eli 75mm akselin ja korin väliin. sekä 75mm jousilla
   
 5. kane

  kane 1st gear

  Joo, 3" enshätään :wink: Mutta jos kampe on maastokuorma-auto niin korotusta saa olla jousilla sitten enemmän eli 4.2m taisi "kattoraja" olla, ja vaateena ettei kuorkki saa kaatua jotensakkin helposti :rotfl:

  Heh, no joo... ainoa näkemäni tuommonen korkea on se Porin miehen vanhempi koppanen subbe... se prkl on jo korkee :eek: ja ihan laillisesti.

  Joulupakettia ootellessa eli 2" korikorotusta Summitilta. Tuommosen miedon aattelin laittaa 2" jousikorotuksen kaveriksi. Ensi kesänä sitten 315/75 kiekot alle niin on sopiva mulle :wink:
   
 6. 4kertaa4

  4kertaa4 1st gear

  joko sait summitilta paketin?mitä tuli hintaa kaikkineen?
   
 7. kane

  kane 1st gear

  Ei oo vielä tullut (tuuria mihin konttiin heittävät), ja itse asiassa en sitä taida laittaakkaan alle... todennäköisesti laitan myyntiin jahka saan paketin.
  Ja ihan omakustanne hintaan tulee olemaan. Mutta tosiaan sen näkee sitten kun paketti kotona...
   
 8. kane

  kane 1st gear

  Nyt olisi satsi myynnissä... tuolla myyntipalstalla...
   
 9. Holsethx55

  Holsethx55 1st gear

  Termos vaan tänne voorumille, tuli tuollainen korotettu letukka ostettua. Ensimmäinen jenkki meikäläisen kohdalle.

  Noh joka tapauksessa ongelmana on vaihteen valitsin.
  Jotta saat ratin pois rattilukosta joudut hieman vetämään vaihdevivusta, vaikkakin P on Päällänsä. Ja Sama homma kun otat avaimia pois lukosta.

  Mistä saan säädettyä tuota vaihdevipu ongelmaa?
   
 10. juhhi

  juhhi Gearhead

  Talvipuhteina pistetty -92 Chevy Silverado 4x4 palasiksi. Lava irti ja tarkoitus nostaa koria sen kolme tuumaa. Osa korin kiinnikepulteista irtos melko hyvin lämmittämällä, mutta pari meni poikki ja jouduin rälläköimään lattiakotelon kautta hitsatut pultit irtipoikki. Aika lohduttomaltahan tuo aluksi näytti kun kumityynyt haperoita ja rungon korvakkeet ruostuneet pahoin. Ootte varmaan joutuneet tekemään uusia rungon korvakkeita? 4 millisestä profiiliputkesta vai miten? Toi korinkorotussarja on tilattu ja matkalla, mutta jätetäänkö ne alkuperäiset kumityynyt korotussarjan alle? Jos jätetään niin pitää hommata uusi puslasarja. Voisin sen tässä tilata ja rakennella uudet korvakkeet runkoon. Niille puslille vaan pitäis tehdä aika isot reiät korvakkeisiin. Mites ne tehdään? Kertokaas kokemuksia.
   
 11. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Joo kumityynyt jätetään paikoilleen. En ole tehnyt, mutta uudet korvakkeet vastaavasta ainevahvuudesta ja reikä pylväsporakoneella reikäterällä.
   
  juhhi tykkää tästä.
 12. Anza

  Anza Gearhead

  Ne vanhat korin kumityynyt sai entrattua hyviksi kun vasaroi ruosteen niistä pois. Kumityynyn sisällä on pätkä putkea joka ruostuu. Näyttivät aluksi aika pahoille, mutta siistiytyivät. Pistin sopivankokoisesta rst putkesta uuden ytimen kumityynylle.

  korin korvakkeen korjasin 6mm levystä leikatulla korjauspalalla. Oisko ollu joku 50mm reikä keskellä ja n.110mm leveä lätyskä. Mulla saattais olla näitä muutama lappu ylimääräisenä.
   
  juhhi tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!