Korin ja rungon puslat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Karck, 18.2.2013.

  1. Karck

    Karck 3rd gear

    Kuinkas moni on vaihellut siis noit puslia tuolta korin ja rungon välistä ihan kotikonstein? Tapahtu ittellä semmone herääminen kun totesin että keulan oikenpuolen radiaatorin viereinen pusla jäi tielle ja hervoton heiluminen ja räpinä alko kun ei pysy mestat oikee asennossaa enää. Siitä viisastuneena kattelin muitakin ja aika lytyssähän nuo on.

    Ja en löytäny omaani uusia mistään. Summitilta,rockautosta tai jegsiltä ei löytyny sopivia. Mistähän GM A-Bodyy sais tollaset? Sopiiko esim jostaa muusta mallista puslat pontiaci 77 vuode prixiin?
     
  2. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Us-Partsista saa ainakin uretaanipuslasatsia holkkeineen ja prikkoineen. Ainakin tuohon mun Oldsi Cutlassiin, vm. 80' löytyi hyllystä, ja se kun on A-bodya myös, niin luulisin että se on sama satsi tuohon sun Grand Prixiin.

    Kyseinen puslasatsi maksaa US-Partsilta 158e. Tiedä sitten amerikan hinnoista.

    e...Tuossa kyseinen satsi ameriikan vauhtiputkassa.

    http://www.dbrhighperformance.com/store ... 14076.html

    Niin, ja valmistaudu ihmeessä mätähommiin :lol:
     
  3. peltsi

    peltsi Gearhead

  4. coupe60

    coupe60 Gearhead

  5. Karck

    Karck 3rd gear

    Mätähommiin on valmistauduttu! :lol:
    Noi näyttää todella lupaavilta pitää varmaa vaa tilaa joku satsi ja toivoo et sopivat.

    Noille kavereille laitoinki mailin jos löytys sopiva satsi.

    Mä huomasin kyllä saman mutta ihmettelin kovasti miksi mihinkään näistä ei o lisätty sopivuutta myös prixiin. Että onko sit kuiteki Pontiacil jotaa omii virityksii.

    Edit: Summitilta vastattiin ettei heillä ole sellasta tuottajaa joka tekis noita. (Repesin)
     

Kerro tästä muillekin!