Korin korkeapainepesut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja SG480, 16.7.2004.

  1. SG480

    SG480 1st gear

    Cudan koppa kaipaa korkeapainepesua ja pohjoisen puhaltajilla tuntuis olevan muita kiireitä. Missä suomenmaalla saa moista palvelua? Muistelisin että Monte Carlo -Barracudan korille tehtiin sama homma???
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  3. SG480

    SG480 1st gear

    Jo vain, tuota tarkoitin. Löytyykö vastaavaa pohjoisemmasta?
     
  4. SG480

    SG480 1st gear

    up
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sama asia kiinnostaa minuakin, ja se että löytyykö tekijöitä Lpr:n lähistöltä ?
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    mitä korkeapainepesu tarkoittaa? lähteekö maalit?
    paljonko maksaa korin hiekkapuhallus?
     
  7. PPPLinkWR

    PPPLinkWR 1st gear

    Korkeapainepesu

    Itse soittelin Varkaudessa sijaitsevaan lokapalveluun ja vaikutti hyvältä paikalta. Pesevät siellä kuumalla vedellä ja noin 300 Bar:lla sekä joillakin liuottimilla. Sanovat ottavan noin 50-60 Euroa tunnilta, ei vaikuta kalliilta. Myös Mikkelissäkin sijaitsee paikka, jossa voipi korkeapaineella pestä, mutta älkää peskö siellä, koska se sijaitsee Mikkelissä... Maalin kyllä saa irtoamaan tolla pesulla, mutta ei varmaankaan mitään järkeä pestä, koska pelti venyy.
     
  8. kallioj

    kallioj 1st gear

    Itse teetin Suomen vesipiikkauksessa ja hyvä tuli. Maalit lähtivät ja jäljelle jäi sileä peltipinta, eikä tullut lommoja.
    Yritin Lassila&Tikanojaa, mutta kone oli ensin rikki ja sitten kuukauden päästä kun kyselin, niin sanottiin, että kone on lähetetty Lappeenrantaan.
    Ilmeisesti siellä siis nyt on em. palvelua tarjolla...
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    missä se suomen vesipiikkaus sijaitsee? paljonko maksoi? siis tuliko pohjasta ihan puhdas?
     
  10. kallioj

    kallioj 1st gear

    http://www.suomenvesipiikkaus.fi/htm/frame.htm

    Espooksi kertovat osoitteensa tuolla sivulla. Itse kävin kyllä Tuusulassa, vai mitä Korsoa se nyt olikaan. Ovatkohan muuttaneet? Tuo Ari Kiira näytti vieressä olevan.
    En vienyt koko autoa, vaan irtonaiset ovet ja toisen etulokarin ym., mutta niistä tuli kyllä ihan peltipuhtaat. Joissain osissa taisi jotain massojakin olla. Ovat myös ihan sileät, eli periaatteessa valmiit maalattaviksi (pois lukien kaikki ruostekorjaukset :( ).
     
  11. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Pesua

    Täälläpäin on ainakin useampia teollisuuteen pesupalveluja tarjoavia yrityksiä. Just tuossa turisin yhden iskuryhmän kanssa duunissa, valittelivat ettei heidän pesuautostaan irtoa kuin 1500 baria.

    Ainakin nuo veijarit ovat joskus soitelleet ja kyselleet töitä eli ilmeisesti joskus on hiljaisempiakin aikoja jolloin tuollaiset hommat varmaan kiinnostaa. Onhan tuo helpompaa ja siistimpää kuin mönkiä pas**ssa jossain teollisuuslaitoksissa.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    soitin siihen suomen vesipiikkaukseen. sanoivat että talvella on enemmän aikaa ja koko kori about 900 ? alv 0. sieltä mistä pääsee puhaltaa niin lähtee kuulemma kaikki paskat..
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    vesi vanhin voitehista.

    hyrylästä löytyy vesipiikkaus . t. piikkari
     
  14. always bb

    always bb Gearhead

    onpa hinta pompsahtanu kyselin tossa vuosi sitten vastaavaa hommaa oli puhe 300-500€ ja sekin on aikas paljon fyrkkaa
     
  15. villek

    villek 1st gear

    Onko Turun seudulla tollasta firmaa? Maksaako se tosiaan noin p*****leesti?
     
  16. Elevator

    Elevator 1st gear

    tuol lahden lähellä on kanssa firma nimeltään hjt-pesu oy joka on sessyt koreja, olin itte joskus siel töissäkin... On muuten tj ittekkin foorumilla joskus kirjotellu ku harrastelee näitä ameriikan vekottimia! http://www.hjtpesu.fi/kuvasivu.htm
     
  17. jtapio

    jtapio Gearhead

    rovaniemellä Tamates korkeapainepesee kans koreja.. jä lähtee paskat korista..
     
  18. Kine

    Kine 3rd gear

  19. B1

    B1 1st gear

    Kysykää suoraan niiltä heeboilta jotka pesse (duunarit) ne tekee varmasti sen tax-free keikkana viikonloppuna, niin toimii porvoossa ja homma maksaa n.200-300€
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

Kerro tästä muillekin!