Korin nostaminen rungolta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja atn, 18.3.2008.

  1. generalo

    generalo Gearhead

    Joo-o, tankki irrotettu ja menee se poikittaispalkkikin vaihtoon. Perkele kun on amerikan sälli nätisti kuidulla paikkaillut konttia... Kuskin puolelta kori nytkähtänyt rungon päälle, nostin sitä tunkilla noin 20mm. Taskulampun kanssa tirkisteltyäni huomasin, että se takimmainenkin palkki (puskurin luona) on mätä, eli käytännössä kori ei ole ollut pers' osastaan millään rungossa kiinni. Eipä siinä mittään, hitsaillaan! Onneks rungossa ei näyttäisi olevan pintaruostetta kummempaa.

    Pääseekö sitä takimmaista korin poikittaispalkkia korjaamaan ilman korin nostamista? Tietysti puskuri pitää irrottaa ainakin.
     
    Muokattu: 25.11.2018
  2. Vuokralainen

    Vuokralainen Gearhead

    Ei itellä tullu sitä kohtaa tehtyä niin en osaa sanoo oliko se kontinreuna just sen palkin yläpuolella miten haitolla. Mut ensin nuo kuntoon mitkä oot jo aukonu ja puskuri pois, ni sitä koriahan kärsii tunkilla jonkun verran nostaa että saa vähän tilaa. Tietysti korinkiinnike pultit irti ensin ihan edestä asti.
     

Kerro tästä muillekin!