Korin nosto ja vääntymisen riski

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja oceanic7, 10.10.2019.

  1. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Tuommonen juttu että kanttikoppa-suburbaniin pitäisi vaihtaa takimmainen korinkannatuspalkki ja koppaa pitäisi nostaa ainakin kymmenen senttiä että palkin sais ehjänä paikalleen. Niin kestääkö kori jos avaa kannakepultit ja tunkkaa vaikka takarenkaiden kohdilta takapään tuon verran ylös? Vai repsahtaako se koppa siitä bananiinoks? Lähinnä mietityttää et hajoaako ne isot sivutakalasit tms.
     
  2. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Jos kaikki pultit irti ja tasaiseen peräpäätä kopasta nostaa taka-akselin kohdalta niin uskoisin ettei mitään ongelmaa tule. Ei se ilman runkoa nyt niin lötkö ole, jos vähääkään terve korinen.
     
  3. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    En ole siitä tervekorisuudesta ihan sata...on tät ainakin moni hitsaillut.. No, koitethaan....
     

Kerro tästä muillekin!