Korinmittausta Pirkanmaalla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Fleetwoodisti, 22.2.2017.

  1. Fleetwoodisti

    Fleetwoodisti 3rd gear

    Tietääkö kukaan hyvää paikkaa Pirkanmaalla,jossa tehtäisiin korinmittausta noihin lunastusvehkeisiin? Tuntuu moni peltikorjaamo pitävän näiden autojen laittajia kilpailijoina, joille ei tehdä hommia.
     
  2. SB 340

    SB 340 2nd gear

    Kangasalla Kallion alueella on yksi....En tarkota sitä "isoo kolarikorjaamoo" Pirkkalassa yksi lähellä ruttutukkua... olikohan turkkilaisten pitämä.. Yhteystietoja ei oo enää tallessa... voin kaivella, kaveri noita viä pajottaa useampia vuodessa..
     
  3. Fleetwoodisti

    Fleetwoodisti 3rd gear

    Olis tosi hienoa jos löytäisit paikkojen nimet,noita pieniä paikkoja on muuten usein vaikea löytää.
     
  4. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    TAKK tekee kait halvalla,sinne olen neuvonut menemään. Itsellä mahdollisuus mutta työnantajan tilat ja vehkeet,ei oikein vieraalle.
     
  5. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Eikö ole siellä päin mitään aikuis koulutusta? Jalasjärvellä on. Ne tekee yleensä halvalla.
     
  6. SB 340

    SB 340 2nd gear

    No sainhan lopulta kaveria kiinni. Ne on käyttäneet noi mitkä vaatii kori- tai alustamittausta niin Lamminsivulla samalla maalauksessa ja mittauksissa. Lamppari on Hämeenkyrössä, siinä just ennen, kalalahdessa. Yhen niistä hiljan näinkin; Suberp farkki josta oli molemmat takakyljet takaovista perään, kattoo myöten läjässä. Hyvin oli kyllä pajotettu ja maalattu..
    Ite joskus maalautin kanssa ´cudani kokonaan tuolla ja olin TOSI tyytyväinen hinta/laatusuhteeseen.. Toki oli pelkkä yliveto ja parin lommon ja pintaruosteen taputtelu.. Voin suositella..
     
  7. Fleetwoodisti

    Fleetwoodisti 3rd gear

    Homma hoidossa. Mittaus tehtiin TAKKissa. Hinta korimittaus(alustamittaus ehkä paremmin)100e ja pyöränkulmat 50e. Palvelu tosi ystävällistä ja kaverit oikeasti vaikuttivat tietävän mitä tekevät. Auton kohtelu myös asiallista,kaikki irroitetut osat laitettu siististi takaisin paikoilleen.Myös Tredu olisi tehnyt mittauksen aivan samoilla hinnoilla,aikataulu vaan vähän hitaampi.
    Näissä paikoissa on vaan huomioitava että työtä käytetään myös opettamiseen,joten aikaa mittaamiseen saattaa kulua muutama päivä.
     
  8. Fleetwoodisti

    Fleetwoodisti 3rd gear

    Seuraava kottero työn alla ja kun piti viedä TAKKiin niin ilmoittivatkin että koko linja on lopetettu:(. itselle tuo Lamminsivu on vähän kaukana ja vienti hankalaa. Joten olisiko uusia hyviä suosituksia Tampereelta tai lähiympäristöstä? Myös Valkeakosken suunta kävisi itselle. Tuo turkkilaisten paikka olisi myös kiinnostava jos sen nimen joku tietäisi.
     
  9. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Tredussa onnistuu myös ,laveampi aikataulu. Valitettavasti sielläkin lopetellaan alaa... Ei ole oppilaita tarpeeksi.
     
  10. GS

    GS Gearhead

    Ei ihan Pirkanmaalla, mutta Huittisissa kuitenkin. Eli tuolla laitteet, homma tuttua ja osaava henkilökunta, eivätkä ole hinnoitelleet itseään ulos AVK:n vaatimista mittaustöistä. Suosittelen:

    https://hinaus-ojala.fi/korjaamo/
     
  11. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Vanha työkaveri vetää Hämeenlinnassa koripuolta ammattikoululla. Onnistuu myös varmaan tuollakin. Teemu Nurmi on opettajan nimi.
     

Kerro tästä muillekin!