Korinvaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja formula, 20.10.2005.

  1. formula

    formula 1st gear

    Onko kellään tietoa saako tehdä rungolliseen autoon kyseistä operaatioa.
    Ainakin vissiin itsekantaviin ei saa enään tehä kyseistä operaatioa.
    olis -39 fordin koppa ilman runkoa ja papereita.
     
  2. Anssi

    Anssi Gearhead

    Rungolliseen saa tehdä korinvaihdon kunhan kanta-autoa jää yli 50%. Paperien puuttumisen vaikutuksesta en sitten osaa sanoa mitään...
     
  3. Saat tehdä korinvaihdon rungollisen auton toimiessa kanta-autona ja siihen täytyy sitten tietysti hakea se lupa sieltä ake:sta.....ja yli 50 prossaa pitää tosiaan jäädä tota kanta-autoa. Eikä mee edes tiukalle tollasessa kunhan käyttää hieman kekseliäisyyttä ja valitsee kanta-auton oikein niin että pystyy hyödyntämään siitä mahd.paljon.(itellä on vastaava auto kats. 31.5%....isolohkolla 8) )
    Ei muutakuin tallille!
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Saahan sen itsekantavaankin tehdä. Maksaa vaan autoveron verran :odroll:
     
  5. formula

    formula 1st gear

    Tämäpä hyvä tietää.. koppa ollut hiekkapuhallettuna ja pohjamaalissa jo lähes 10v. täytyypäs alata katteleen kanta-autoa..
     
  6. Nii ja täytyis täyttää nykyturvallisuus,melu , yms vaatimukset...... :odroll: Eli maksais vieläkin enemmän :mad: (hyvä Suomi!)
     
  7. fixman

    fixman 1st gear

    Onko jolloin oikein ensikäden tietoa korinvaihtoluvan saamisesta tänä vuonna. Mietin vain tallipuheita kuunnelleena että pitääkö se enää paikkansa että korinvaihtoja saisi tehdä edes rungollisiin autoihin. Kuulisin mielelläni esimerkin mihin kanta-auto / kori yhdistelmään on lupamyönnetty.
     
  8. Näitä huhujahan on ollut kierrossa niinkauan kuin jaksan muistaa ,mutta ota yhteyttä Ake:en niin saat viimekäden OIKEAA tietoa..... ja kerro jos ei enää saa tehdä , epäilen kyllä että saa :wink: Ja jos ei saa , niin tee nyt kumminkin ja ajat sitten kun ajat muuttuu sallivimmiksi :rotfl: tai ne muutamat korjaamolle siirrot koekilvillä :lol:
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Itsekantavan korinvaihdoissa menee aina se autovero, mutta muistaakseni näitä turvallisuus yms. meluvaatimuksia tarttenu täyttää kuin vasta sitten, jos menee se maaginen 50% yli.

    -JJ-
     
  10. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Just näin se menee. Prosenttirajat on samat kuin muillakin mut tuo operaatio itsessään on jo syy veron perimiselle.
     
  11. TATU

    TATU Gearhead

    Jos käytäntö ei ole muuttunut vuoden takaisesta niin ei pitäs olla mitään ongelmaa saada lupia.Kanta-auton valinnassa kannattaa olla tarkkana,riittävän vanha niin ei tule ongelmia oven lukkojen,sivutörmäys suojien,pakokaasupäästöjen ym.kanssa.Kannattaa myös tarkistaa että kone on suurinpiirtein se millä auto on rullannut tehtaalta.Lue uusin kasi niin saat vähän hajua miten helppo ja nopea homma on korinvaihto :lol:
     

Kerro tästä muillekin!