Koristelistat Challenger...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja VilleTre, 23.9.2010.

  1. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Elikkäs pystyykö noita reparoimaan mitenkään.Otti hieman hittiä listat(ikkunoiden)irroituksessa kun oli sikamömmöllä vedetty kiinni.Oikastua noi saa mutta uusi pinnoitekin olisi paikallaan..
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Nämä listat on peltiä,jos näihin onnistuisi tinaa laittamaan,onnistuuko uudelleen kromaus/pinnoittaminen?! Tai miten noi nyt saisi palautettua entisaikojen loistoon?!
     
  3. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Eiks noi oo alunperin ihan kiillotettua rosteria, jos kerran kyse on etu- ja takalasin listoista. Reproista en kyllä sano mitään, koska nehän voi olla melkein mitä vaan.

    Oio listat ja kiillota ne, ei ne aluperäiset muuta vaadi.
    Kiinnitys sitten niillä oikeilla listakiinnikkeillä (joita saa mm. nippeli Tepolta).
     
  4. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    On sen verran teräviä venttejä että täytyisi hioa melkein että saa siistin. Ei taida pinnoite kestää.Arvon tietäjille kyssäri siis: voiko rosteria kromata tms jotta saisi oikeasti siistin pinnan?
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Miten oikomisen jälkeen voi olla niin teräviä venttejä? Eli oisko kuitnkin kyse taidonpuutteesta vai onks ne tosiaan niin kunnolla sössitty. Meinaan aika pahojakin pystytään kyllä retusoimaan. En kyll valitettavasti sen paremmin osaa auttaa tos ongelmassa.
     
  6. thap

    thap Gearhead

    Ruostumatonta terästä olevat listat, varsinkin jenkkivehkeissä, ovat yleensä aika pitkiä ja jyrkkäprofiilisia kappaleita. Oikominen vaatii materiaalin muokkaustuntemusta ja oikeat välineet. Jos listat ovat edes suunnilleen kuosissaan, ei oikominen ja kiillotuskaan ole mahdotonta. Sitä en tiedä, mistä tekijä löytyy. Itsellä on listoja työn alla jo riittävästi. Metallinen pinnoitus listojen päälle ei onnistu, ja on turhakin toimenpide, koska rosterilistat ovat alun perinkin olleet kiillotettuja.TH
     
  7. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kyllä niissä voipi olla teräviä vekkejä... :lol:
    Enköhän autopeltiseppänä osaa jotenkuten nuo irroittaa ehjänäkin?!
     

Kerro tästä muillekin!