Koritöiden opettaja ja tilat KVL kansalaisopiston kurssille?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja nikso, 12.4.2011.

  1. nikso

    nikso 3rd gear

    Kouvolan kansalaisopisto olisi innokas järjestämään aloitteleville autoharrastajille auton korityökurssin syksyllä 2011, jossa kohteena olisi yksi laho kiesi ja työryhmänä kymmenkunta innokasta peltisepän alkua pätevän opettajan kanssa.

    Kysyivät sitten meikäläiseltä, että tietäisinkö ketään peltiveteraania, jolla olisi pätevyyttä opettaa moista kurssia ja tiloja, joissa moinen kurssi voitaisiin vetää. Enhän minä tiedä, mutta lupasin kysellä asianmukaisilta foorumeilta asiasta.

    Siis: löytyykö FHRA Kouvolan riveistä (tai ihan mista muultakin tahansa) opetusmielistä, pitkän kokemuksen omaavaa peltiseppää, joka palkkaa vastaan voisi ohjata ja opastaa oppimishaluisia aikuisia? Entä olisiko FHRA:n piirissä tiloja, joissa moinen kurssi voitaisiin viedä läpi. Tilaahan ei nyt ihan tuhottomasti tarvittaisi, sillä ajatuksena oli korjata porukalla yhtä autoa eikä jokaisen omaa kiesiä.

    Kansalaisopisto maksaa opettajalle liksaa joka tunnista ja hoitaa myös tilakulut opetuksen osalta.

    Vihjeet saa huudella vaikka tähän topikkiin tai sitten privana.
     

Kerro tästä muillekin!