Korjaamokatastrofeja USA:sta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja MoodyBlue, 9.11.2012.

  1. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Tässä Reddit-sivuston alaosio "Just Rolled Into The Shop".

    Tuolta linkistä voi tarkastella kuvia ja lukea tarinoita siitä, että minkälaisia pommeja ihmiset ajavat(!) Amerikassa korjaamolle.

    Tässä linkki Imgur-kuvanjakosivuston kuvagalleriaan, jossa voi tarkastella pelkkiä mekaanikkojen postaamia kuvia ilman niihin liittyviä tarinoita.

    Aika monet öljynpuutteesta kärsineet lohkot, loppuun kuluneet jarrut ja kärjettömiksi kuluneet sytytystulpat tuoltakin löytyy. :eek: :soosoo:

    Esimerkki:
    "Customer complained of a slipping clutch. I think we found the problem."
    [​IMG]
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Mitäs sit?
    Mä olen henk koht tavannu paljon pahempaakin.
    virolaisten työmatka transportteri tuli pajalle kun ei ollu jarruja.Oli takaa kulunu enste palat pois, sitte mäntä ja satula oli kuluttanu levyä niin ettei ollu kuin jäähdytysrivat jäljellä.Jarrut sit hävisi kokonaan kun se mäntä kulu niin paljon että tuli nesteet pihalle..
    Viron (yllätys) hiihtomaajoukkue tuli pihaan kun peräkärry kuulemma vaelsi.Tunkilla kun nosti renkaan ilmaan se putosi napoineen lattialle kyljelleen, oli hiukka laakerit loppu.
    Suomalaisten natiivien vanissa oli porattu joulukuusiterällä jarrukilpiin isohkoja reikiä että kävi jarrujen säätö kätevämmin.
    Suburbanin laturi oli viritelty rautalangalla paikoilleen korvakoiden murruttua..
     
  3. audiq

    audiq Gearhead

    Ei tarvitse mennä merta edemmäksi. Täällä vaikka käy lukemassa "Onnistunut katsastus...kerrankin..." tai "Surullinen katsastus...taas." -ketjuja, niin huomaa, että kaikenlaisilla paskoilla ne ihmiset viitsivät ajellakin ja autoharrastajiksi vielä itseään kutsuvat.

    On sitä muuallakin foorumilla, mutta tuolla se hyvin tiivistyy, kun tuomio tulee, tai juhlitaan sitä, kun ei tullut, vaikka olisi pitänyt.
     
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    ^Asshole
     
  5. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Olihan täällä Suomessakin tapaus kun nuorimies oli asentanut "ralliratin" autoonsa.
    Koska ei ollut sopivaa keskiötä, niin heppu oli ruuvannut alkuperäiseen rattiin sen kahdella peltiruuvilla kiiinni töötinpainikkeeseen.

    Tämän auton siis pysäytti poliisi liikenteessä, kun olivat kiinnittäneen huomiota autoon joka ei meinaa pysyä omalla kaistalla. Oli peltiruuvit hieman löystyneet, eikä ratti ollut enää oikeastaan millään kiinni.
     

Kerro tästä muillekin!