korjaussarjaan myös asennussarja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ripee, 25.9.2003.

  1. ripee

    ripee Gearhead

    Tallinnan-kävijöille suunnitellaan "kossumäyräkoiraa"
    Julkaistu 24.9. 22:00

    Helsinki. Alkoholiyhtiö Altia suunnittelee helposti kannettavaa Koskenkorva-pakkausta Tallinnan-kävijöille, kun viinan tuonti Virosta vapautuu EU-jäsenyyden myötä.
    Alustavien suunnitelmien mukaan Altia on suunnittelemassa "kossumäyräkoiraa", johon kuuluisi kymmenen puolen litran pulloa suomalaisten suosimaa kirkasta viinaa.

    "Mäyräkoiraksi" kutsutaan kansan kielellä 12 olutpullon matalaa ja pitkulaista pakkausta, jota myydään myös suomalaisissa ruokakaupoissa.
    "Mitään lopullista päätöstä pakkauskoosta ei ole tehty, mutta ehdottomasti asia on vireillä", Altian kotimaan väkevien juomien liiketoimintajohtaja Petteri Pietilä sanoo. Pietilän mukaan panimoiden tapa pakata olutta on todettu käteväksi ja nyt myös väkevissä tuotteissa otetaan siitä mallia.
    Pietilän mukaan kilpailijoilla on samanlaisia suunnitelmia.

    Kun alkoholin tuontirajoitukset poistuvat, omaan käyttöön toisesta EU-maasta saa tuoda kymmenen litraa väkeviä, 20 litraa aperitiiveja, 90 litraa viiniä ja 110 litraa olutta. Enemmänkin voi tuoda, jos pystyy todistamaan, että alkoholi tulee omaan käyttöön eikä myyntiin. :grin: :grin:
     

Kerro tästä muillekin!