Koska vaniin vyöt?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja MK1, 12.8.2005.

  1. MK1

    MK1 Gearhead

    Niin,eli koskas vaneihin tuli ekan kerran etupenkkien turvavyöt?Hommasin tossa -83 vanin eikä siinä ole vöitä,aloin katella kun ei siitä löydy edes paikkoja että onko siinä koskaan niitä ollutkaan??
     
  2. timuli

    timuli Gearhead

    Jos se on KA se sun auto niin ei tartte olla vöitä :D
     
  3. SportVan-75

    SportVan-75 3rd gear

    Vanin turvavyöt

    Vuosimallin -75 Beauville Pikkubussissa (=KA) oli lannevöitä kaikille 8hengelle ja ne oli ihan GM-orgikset (ovat vieläkin tallella pahvilaatikossa muinaismuistona jälkipolville)... kyllä siellä kuljettajan puolella ovitolpassa oli kolmipistevyölle kiinnityspaikka (tälläkin hetkellä Turvavyö OY:n tekemät kiinni) sensijaan apukuskin puolella ei ollu. Lisäks takasohvien ikkunapaikoille oli kolmipistevyön kiinnityspisteet katonrajassa. Saattaa olla kiinni optiolistan ruksaajasta et onko vöitä ja minkälaisia?
     
  4. MK1

    MK1 Gearhead

     
  5. timuli

    timuli Gearhead

    sama mesta mistä tuonkin tiesit?
     
  6. MK1

    MK1 Gearhead

    ..niinpä niin,maailma on pieni... :D
     
  7. timuli

    timuli Gearhead

    niin eikö tässä ollu joku turvavyö sählinki vai mitenseoikeenoli :eek:
     
  8. timppa

    timppa Gearhead

    Pakettiautoihin vyöt tuli pakollisiksi -84
     

Kerro tästä muillekin!