Kosteudenpoistaja pois matosta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja modulus, 22.4.2023.

  1. modulus

    modulus 1st gear

    Suolaa sisältävä kosteudenpoistaja oli kaatunut apparin jalkatilaan lattiamatolle. Ei ollu mitään irrallisia pikkumattoja vaan liimattu "kokolattiamatto"
    .
    Måillä saan suolaveden pois? Lämmöllä haihduttamalla suola jää mattoon ja on taas kohta märkä.. ☹️
     
  2. Akit

    Akit 2nd gear

    Onnistusko ihan tekstiilipesurilla. Tai sit perinteinen "vesipesu" ja sit vesi-imurilla kuivaks
     
    juko7 ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
  3. LehtinenA

    LehtinenA 2nd gear

    Eikö lähtis ku antaa kuivuu vaa ja sit hinkkaa ja vähän imurii perään? En oo ainakaan itse viel törmänny sellaseen suolaan mikä ei irtoais tekstiileistä
     
  4. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Olisko nyt ongelmana se, että se suola on imeytynyt sinne kudoksiin niin syvälle, ettei se harjaamalla lähde pois.. tulisi mieleen että vettä ja kuivausta vuoron perään kunnes ei enää kerää ilmasta kosteutta..
     
  5. f34

    f34 Double Gearhead

    Suola ainakin ruostuttaa pohjapellin tehokkaasti. Tuossa kun pääsee vielä hyvin hautomaan ja keräämään kosteutta.
     
  6. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ite kokeilisin märkäpesuria ja monta kertaa, että syvältäkin saisi sen suolan pois. Koska muuten se syö pellin aika tehokkaasti. Ite laittanut noi aina vatiin, että jos kaatuu tai on täys, niin se vuotaa sinne. Ja osassa huomannu, että ne "roiskii" ympäristöön vettä/suolaa.
     
  7. modulus

    modulus 1st gear

    Joo kyllä se suola pitäis varmasti liuoksena pois saada. Oon yrittäny painella imukykysillä käsipyyhepapereilla mutta ei tunnu ehtyvän..
    Imevä tekstiilipesuri vois tosiaan olla hyvä, tarttee semmonen jostain lainata. Ettei vaan tarttis repiä mattoa irti.. muistan varmasti laittaa vatiin tms tulevina talvina!
     

Kerro tästä muillekin!