Kotimaiset harrasteautolehdet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Heikki, 15.10.2001.

  1. dart72

    dart72 1st gear

    v8 on hyvä lehti mutta viimevuosina liikaa kiihdytystä .mobilisti myös hyvä ja paljon asiaa.spinneri no joo aika hyvä.tuunaukset ei sitte kiinnosta.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuvanlaadussa V8 vetää huonoimmat arvosanat, jos vertailukohteena mobilisti ja spinneri. Syynä taitto vai avustajien valokuvausvälineet?
     
  3. Beenari

    Beenari 3rd gear

    Re: V-8 Magzine

    Enpä ole V8 magazinea viimeksi lukenut kuin joskus 5 vuotta sitten, ja senkin kirjastossa. Aikoinaan tuli tilattuna lehtenä kotiin 80- ja 90-luvulla. Loppui tilaaminen ja lukeminen kun alkoi lehti muistuttaa enemmänkin kuvastoa kuin toimitettua lehteä

    "Auto tuotu maahan Coloradosta, jonka jälkeen purettu osiin ja kasattu uudestaan. Täysi koneremontti ja uusittu vaihteisto, värinä on se-ja-se sävy" Ja sitten pari kuvaa päälle. Ja faktaruutu mitä kone on syönyt. Ja ennen kaikkea pari sivua eteenpäin ja löydät saman auton kuvan uudestaan, tällä kertaa Market-osastosta...

    Ei s*'tana!! Ennenvanhaan oli ihan kunnon juttuja joista mieleenpainuvin oli "Ruoste raiskaa, roddari reparoi" jostakin Fodin STW:sta. Siis joka autossa johon remonttia tehdään on varmasti jos jonkin näköistä vastoinkäymistä joka olisi hyvä painaa lehteen. Joku muukin varmasti hikoilee saman asian kanssa. Näin tulisi jaettua sitä tietotaitoa, ja tämä taas auttaisi pitämään ne harrastepelit hengissä. Antoisimpia artikkeleita oli todellakin ne vanhat jutut jossa oli pari kuvaa valmiista kiesistä ja kymmenkunta muuta kuvaa rojektin vaiheilta.

    Ihan niinkuin netissäkin antoisimmat sivut mitä olen lukenut ovat Makken ja Eyetechin. Toivottavasti jaksavat ylläpitää sivujansa.

    Mobilististä olen aina tykännyt vaikka se välillä on hieman vaikeaselkoinen lehti ja osa kirjoittajista on puristi-mobilistejä joille kelpaa vain alkuperäinen. Siis jopa alkuperäisen kokoiset ja näköiset H4 valot on suurin synti minkä voi omistaja tehdä asentaessaan ne 52 cadillackiin.

    Spinneriä olen muutaman lukaissut mutta vaikutti että sen lehden perusti ne jotka aikoinaan myi V8 magazinen Sanomille. Ja kun nuo V8 magazinen jutut oli lähtenyt menemään jo alamäkeen ennen myyntiä.

    GTi yms. tuningpelleily lehdet olen jättänyt ihan omaan arvoonsa. Autot valmistetaan raudasta ja pulkat muovista....


    Ai niin ja meinasin jopa unohtaa nämä V8 magazinen kolme jokavuotista teemanumeroa: Mustang xx-vuotta, Camaro XX-vuotta ja Corvette XX-vuotta. Ja kaikissa sama juttu. Näiden syntyhistoria ja vitusti kuvia eri vuosimalleista. Ja joka vuosi. Ihan niinkuin ei Amerikassa olisi muita autoja koskaan valmistettukkaan.
     
  4. platuart

    platuart Gearhead

    No jopas on yöllä pojat löytäneet vanhan topicin! :eek: marraskuu 2003...
    Ja taas vaan haukutaan V8.a, eikö oo mitään muuta tekemistä?
    Kun kerran näppis toimii, kirjoittakaas pari helvetin hyvää lehtijuttua!
    ja tarjotkaa niitä jollekin lehdelle. 8)
     
  5. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Olisko noiden tikitaki-kameroiden syy, täytyy olla aika kalliit vehkeet, että pärjää hyvälle järjestelmäkameralle.
     
  6. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Purkakaa paineita tuonne -->

    http://www.mandariini.com/harrasteautolehdet/

    Kysely on kai voimassa vielä joulukuun loppuun ja käsittääkseni jonkinlainen tutkimus pitäisi keväällä valmistua ja putkahtaa sitten palautteineen myös noille mukana oleville lehdille.

    Täällä OD:lla on jo 1000 ja 1 topiccia lehdistä ja niiden tasosta eikä se juttu täällä jauhamalla taida siitä muuttua :I
     
  7. platuart

    platuart Gearhead


    Ei oo kuulunu vielä mitään tuon tutkimuksen tuloksista..... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!