Kotisivuja, uusia ja päivitettyjä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Tea, 27.5.2007.

  1. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Re:

    2014 ensimmäinen kisaraportti täällä.
     
  2. SC264

    SC264 2nd gear

  3. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Re: Re:

    Drag Week ja Kalajoki näpytelty, Nitrot sitten myöhemmin...
     
  4. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

  5. Ei mitään erikoista, mutta olen pikkuhiljaa muutellut omia kotisivujani. Ei viitsi lopettaakaan, kun domain maksu niin myssytön ja ei taida webhotellikaan olla kuin 30e vuosi.

    www.auliz.fi

    -tulee yksi auto kerrallaan kuvat

    -yritän saada myös kuvia katuautoista jne. Skanneria ei enää ole, pitää katsoa jos jollain tutulla on että saan skannattua valokuvia.
     
    palontie tykkää tästä.
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hyvältä näyttää, simppelit sivut ja asiallista tekemistä...jäämme odottelemaan lisää :odcool:

    Ps. Kai kisavuosiltakin jotain tulee ?
     
  7. Kyllä mää yritän panna, kun saan skannattua niitä.
    10-15v vanhat kuvat on joko vanhoilla läppäreillä, joista voin siirtää helposti nykyisille koneille tai itseasiassa suurin osa on siirretty, jonkin verran on ulkoisella levyllä, mutta kaikki ennen 2003 on paperikuvia ja pitäs saada skannattua niitä.

    Eikä ne mun katukisahommat tai drag hommat ole mitään proota, mutta niillä mentiin mitä oli ja välillä aika ankeaakin homma kun nimi joka pe kauppalehdessä, virkkala juoksi metrin päässä (ulosottomies) ja kilpaakin ois pitänyt ajaa. Sanoinkin joskus että tiimin nimi pitäs olla Virkkala&Hämeenkorpi racing. Virkkala omistaa kaluston ja minä vain ajan....
    Sain toki maksettua kaikki, mutta se vaatii uhrauksia, eli kilpaa ajoin sen mitä pystyin ja asuminen 5v-6v oli enemmän tai vähemmän alkeellista ja kulkeminenkin kaikilla leimattomilla ritsoilla. Voi miten paljon sitä ois enemmän jos ei sitäkään 300-400 000mk ois tarvinnut/halunnut maksaa.... Onneksi aika kultaa muistot.

    Sen verran kisahommien pyörittäminen oli köyhää, että Anita/ Simo Patoharju ja Laineen Tomppa antoi käytettyjä titaaniventtiileitä ja K-motion jousia ilmaiseksi. Venttiileistä sain sorvattu itelle sopivia ja jouset sopi pikkulohkoihinkin kun olin isontanut jousipesät ja titaani retainerit oli sopivia roo jousille.
    Pölli (Jari Halinen) antoi vähän käytettyjä alum. veivejä ja laakereita, Imppa auttoi ilmaiseksi koneistushommissa ja sain hänen firmassa tehdä itsekin K-line ja plaanaushommia. Kivinummen Antti teki laatikon osien hinnalla, joskus ilmaiseksi. Jorosen Simo antoi spoolin 2vuodeksi lainaan ja sanoi että "aja niin kauan kuin haluat, pääasia että pääset radalle" .

    Nyt ois helppo kun vain rasti ruutuun ja Joe lähettää romua ameriikan ihmemaasta....

    ah
     
    Muokattu: 21.9.2018
    GS tykkää tästä.
  8. Ny sielä on tuosta uusimmasta autosta juttua.
    Varmasti on kirjoitusvirheitä, mutta semmosta se on kun ei näitä fiilailla ja nysvätä, vaan pannaan kuvat jonoon, vähän tekstiä sekaan ja that´s it.

    Aulis
     
  9. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Äireenkiälen opettajat voi harrastaa oikeen kiriootusta ja me autoharrastajat kiriootetahan mitä sattuu tulemahan. Kuvat puhukoot ja kirjoitusvirheet vaan lisää sitä "elämää" juttuun.
    Helepot sivut Auliksella selata :cool:
     
    pile tykkää tästä.
  10. Kiitos.
    Eipä noita osaisi itse tehdä, mutta kun Henri (Keminmaa) on pistänyt vähän alulle juttuja ja opastanut kuinka tuonne voi lisätä kuvaa ja tekstiä niin tämmöinen mustavalkoTV ajan kasvattikin osaa lisätä jotain.... Tosin, 21v sitten käytiin ex:n kans semmonen kotisivujen tekoa opastava kurssi täällä seinäjoella ja oltiin aika hienosti "on time", kun tuolta Piteå, Alastaro, Mantorp varikoilta päiviteltiin kotisivujamme läppärillä..... Ei ollut älyluureja, mutta oli 133 Pentium kone.... niin siirryttiin veivattavasta puhelimesta mikroprosessoriaikaan meidän perheessä.

    Asustelin Kaliforniassa ja huomasin että 25% ei osaa englantia lainkaan, 40% ei osaa kirjoittaa kuin nimensä tai vanhan kansan tyyliin puumerkin..... joten kyllä tuo mun englanti ilman kielioppikorjailua on vähintäänkin medium tasoa.....

    Ah
     
  11. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Meikäläinen päivittelee omaa projektiblogiaan satunnaisen epäsäännöllisesti.
    Taas innostuin aamusella muutaman jutun kirjaamaan, kun edellisestä kerrasta oli vierähtänyt jo useampi tovi

    http://jakulepi.blogspot.com/
     
  12. kuula

    kuula Gearhead

    On hienoo käsityötä. Thumbs up.
     
  13. nooh, kunhan jotain tekee ettei mee taskubiljardiksi....

    lisäilen taas jotain kuvia viimeisimpiin.

    AH
     
  14. Taas vähän päivityksiä mm. Airstream ja Olive green Roadster

    AH
     
  15. Yes Dude, I have updated showroom in www.auliz.fi

    Aulis
     
    Jukkaw tykkää tästä.
  16. Harmaan isolohkon rodin kuvat ekalta talvelta lisätty
     
  17. rosswell47

    rosswell47 2nd gear


    Hienoa työtä,.ja hyvät/ monipuoliset kuvat eri työ vaiheista..
     
  18. Cam69

    Cam69 2nd gear

    Olipas hieno kattaus eri työvaiheista! :)
     
  19. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Komiata :odcool:

    Nämä Auliksen sivut on hienot, ei mitään turhaa jauhamista ja elämänkertaa, kuvissa sopivan lyhyt kuvaus mistä siinä on kyse, eikä tarvitse olla mikään "enklantinkielen lehtori" ymmärtääkseen tekstit.

    Vaikka näistä useimmat rodit onkin kai tullut nähtyä jossakin vaiheessa, niin oikeastaan vasta nyt käsittää kuinka monta näitä on vuosien mittaan jo ollut...ja lisää tulee kun liukuhihnalta, siinä olis itse Henry Ford:n kateellinen :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!