Kotisivuja, uusia ja päivitettyjä

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Tea, 27.5.2007.

 1. qwerty123

  qwerty123 3rd gear

  Helevetin hyvät sivut. Voi käyttää oppimateriaalina niin kori kuin tekniikkapuolen kunnostustöissä.
   
 2. Elä hyvän tähden käytä koritöissä oppimateriaalina etten joudu syytettyjen penkille....Kaikki on kotona opeteltua ja oppisi paljon enemmänkin, jos viitsisi tehdä enemmän. Mulla on iän myötä tullut allergia, työallergia, joka vetää magnetin lailla soffalle makoilemaan.....

  Nuorempana oli virtaa ja intoa, mutta ei rahaa eikä työkaluja....

  aulis
   
 3. Kuvia lisätty Tapaninpäivän ratoksi 1934 5w chop top osioon.

  www.auliz.fi

  AH
   
 4. Juhaniitta

  Juhaniitta 1st gear

  :)Hienot on kyllä sivut
   
 5. Tänkjuu söör. Ajan viihdettä ja vähän nostalgiaa, kun tässä iässä alkaa olemaan niin että muistellaan vain menneitä ja seuraavassa vaiheessa muistellaan nimiä......
   
 6. Hyvää Uutta vuotta!
  Aloitetaan vuosi sillä että lisäsin uuden projektin , 68 novan sivuilleni.

  Lisään tänään myöhemmin jotain kuvia Flathead moottoriprojekteista jne. Kunhan saan niitä kaivettua tuolta ulkoiselta muistilaitteelta.

  www.auliz.fi

  aulis
   
 7. Sain jotain päivitettyä kotisivulle.
  1) kärryyn vaihdoin uudet Led valot ja otin muutaman kuvan.
  2) moottoreihin lisäsin 2konetta, jotka tehnyt nyt tammi- ja helmikuussa.

  www.auliz.fi

  AH
   
 8. pantera

  pantera Gearhead

  Kärry näyttää hyvältä valkosena
   
 9. Kiitos. Eipä ollut American Joe muistanut panna pintamaalin ja alumiinin väliin tartuntaa, paitsi käyntioveen. Nyt on temacoat gpl-s maalia 3litraa alla ja melkein sama määrä akryyliä päällä. Tosin vain glasurit 22-versiona eli raskaan kaluston versiona. Hieman halvempi kuin heidän toisen linjan kama.

  Toiminut hyvin koko talven säilytystilana, kun ei vain kaikki romut mahdu talleihin ja lisääkään ei viitsisi ostaa. Onneksi nyt sain myytyä SL mersun , mutta taas on säilytysongelma edessä kun nova saapuu. Panin traileriin oman akun, nyt ei tarvi olla vetoauton virrassa kiinni. Led kattovaloja joskus aina tarvii silloinkin kun ei ole hinauksessa. Kalajoen Tuontitukusta ostin 60l kaasujääkaapin ilman pakastinosaa, Jotta saa pöperöt kylmään kun lähtee reissuun. Niin sain mielestäni jonkunlaisen "tarra-alennus" kaupan bahco kärrystä ja työkaluista, semmoisista mitä itse haluaa ja tarvii.
   
 10. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Nova vaikuttaa mielenkiintoiselta hankinnalta kanssa. Aika häijy..
   
 11. Saa nähdä onko paljon "Amerikan virityksiä". Ei niin mahdottoman nopea ole, mutta eikö sillä vanha mies vielä saa kyydit....
   
 12. Tuo lättäpääprojekti on uskomaton. No niin on sun kaikki projektit. Ymmärsinkö oikein noista kuvista, että hitsasit vanhan peltisen öljypohjan muotitksi ja sitten valoit alumiinista uuden?
   
 13. Kyllä, niin tein. jos on kovin monimutkainen ja ei ole joka suunnassa kartion mallinen muotti, pitää tehdä moniosainen hiekkavalumuotti, joka maksaa paljon. Nyt kun tekee tuommosen yksinkertaisen, joka on kartion mallinen joka suunnasta, päästään 2osaisella hiekkamuotilla. Sisämuotti ja ulkomuotti.

  Tuo muotti pitää olla n. 4-5mm paksu, tai voi se olla ohuempikin, mutta sillä varmistaa tarpeeksi seinämäpaksuutta. Kittiä, hiontaa, mittausta ja lopuksi 2k akryyli pintaan.

  11kpl taitaa olla kokonaismäärä mitä olen tehnyt. 4kpl myynyt USA ja Canada, 3 omassa koneessa, 1 nyt tuossa joka alkaa olemaan valmis, 1 on myyntikunnossa ja kaksi semmosta lohduttoman näköistä aihiota piharakennuksessa. Liikaa työtä ja saa niin huonon palkan että en viitsi tehdä niitä valmiiksi. Jenkit on taas kyselleet niitä, mm. joku Vern Tardel, mutta empä taida myydä, kun hinta jonka aikoinaan ilmoitin, 1000e kpl, on liian vähän. Neljästä myydystä sain sen verran että loput on ilmaisia (tuotantokulut pois) , jos nyt ei laske 200-400tunnille mitään.....

  Pitäs lisätä McCulloch ahdinkone kuvat joku päivä.

  AH
   
 14. Muokattu: 10.3.2019
 15. pari kuvaa roppanasta kotona. Tulee Hiltuspeki mieleen kun katselee tuota autoa tallissa. Ensimmäinen ihmettelypäivä takana, huomenna upotan rälläkän kylkeen.

  www.auliz.fi
  --> showroom

  AH
   
 16. Skigu

  Skigu 2nd gear

  Mikä Aulis toi sun sorvi/jyrsin on? Minkä kokonen, painonen ja mitä mieltä laitteesta? Ja tietysti minkä hintanen?
   
 17. Aito Kiinalainen. En mää tiedä mitä se painaa, oisko jotain 200-300kg. Sama kone maksaa seinäjoella koneita.com firmassa jotain 4500e tuolla 38mm karareiällä. Tais tulla rahteineen, veroineen kiinasta suoraan jotain 2500-2600e kokonaishintaan. Hyvä kaikenlaiseen nysväämiseen mitä tallissa pitää tehdä. 12" jarrurumpu on jo liian iso, ne pitää käydä sorvaamassa muualla,.....
   
 18. GS

  GS Gearhead

  Tsekkasin muuten tuon Novasi ”Ussilla” uunituoreena ja ”näpsä” pelihän se oli. Mitä/missä olit ajatellut sillä kisata (kilvillä siis ilmeisesti)?
   
 19. Jaa-a. Kilvillä tietenkin. Katuautohan se on täydellisesti. Painavampi kuin alkuperäinen. Kun laskee että vajaa 25metriä cromoputkea, 9" ford perä jne jne. , joten ei se mikään kilpuri ole.
  Jos vähän Kalajoella, Pudasjärvellä, Ehkä kauhavallakin voisi päästellä ja mikä ettei vaikka Tierpissä... WCC ei taida olla ohjelmassa, kun tuo mun auto on 1/4" mailin katuauto ja haluan ajaa kaikilla vaihteilla! Homman suola on se että saa mennä täysiä (täysiä= niin lujaa kuin kyseisen kotteron ja kuskin resurssit antaa myöden)

  Kisabensaa pitää jostain ostaa, eli jos jäänyt VP:tä, Sunocoa tms. jossa +100MON, voin ostaa jonkin verran.
   

Kerro tästä muillekin!