Kouvola Night Cruising la 6.8.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja Caballero, 18.7.2011.

  1. Caballero

    Caballero 1st gear

    Laitetaanpas infoa tännekin suuntaan.
    Paikallisvoimin toteutettava tapahtuma järjestetään uudessa Kouvolan Prisman parkkihallissa elokuun 8. pvä.

    Järjestäjien mukaan tarkoitus on kerätä harrastekalustoa laidasta laitaan: Eurot, jenkit, pyörät, rollaattorit yms yms..

    Tietoa tapahtumasta: http://www.impedanz.org/knc.html

    Ennakkoilmoittautumiset: impedanz.ry@gmail.com (ei välttämätön)
     
  2. arzi

    arzi Gearhead

    Koitetaas saada tosiaan Night Cruisingiinkin mukaan mahdollisimman paljon kerhon kalustoa. Siis nyt tulevana lauantaina maailman suurimmassa 8) Prismassa!
     
  3. Nina

    Nina Gearhead

    Olipa hieno ja hyvin järjestetty tapahtuma.

    Toivottavasti kaikki isoja cruisingeja kaipaavat kylän miehet ja naiset oli paikalla. Oli meinaan cruising, Prismalta Korian aakkosasemalle... Korjalan kiertoliittymästä Korian sillalle liikenne seisoi tai mateli. Korialla molemmissa kiertoliittymissä oli liikenteenohjaus (hyvä niin, koska miehän oisin voinut muuten eksyä siellä).

    Enempihän näytteillä oli tuning-härpättimiä, mutta niin vaan Saaren -70 hemi challenger nappas kaksi pyttyä... On se vaan NIIN nätti...
     
  4. FinalFins

    FinalFins 3rd gear

  5. jyrgen

    jyrgen 3rd gear

    Komeita kuvia!
    Harmi kun ei itse päässyt paikalle!
     

Kerro tästä muillekin!