KOUVOLAN JENKKIHARRASTAJIEN PALVELUYRITYKSET

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja repecab, 23.4.2008.

  1. repecab

    repecab 1st gear

    Nyt kun Bobby on avannut pelin niin kannattaisko koota tänne lista Kouvolan seudun harrastajien palveluyrityksistä niitä kun tuntuu olevan aika runsaasti. Ohjautuis osa euroista takaisin vaikka jenkkiharrastukseen eikä esim. näille oudoille tuning tai pussihousutouhoille.
     
  2. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Minustakin tämä oli hyvä idea, mutta ylläpitäjä näyttäis olevan eri mieltä.. :(
     
  3. Karva

    Karva Gearhead

    Kuis olis vastaava tonne, kerhon sivuille ??

    OD :n täytyy saada noita tuloja jotta voi pyöriä, joten mainostaminen varmaan kannattaa sopia heidän kanssaan. Tietysti vastaava kansio vois löytyö od:lta. Jossa olis näitä poikain pikkufirmojen mainoksia, mitä tollaset mainokset, vaikka nyt OD:n sivuille puoleksi vuodeksi, yleensä muuten maksaa. ??
     
  4. repecab

    repecab 1st gear

    Mitä ne sekaantuu tälläisen turhan pikkukylän pikkuyritysten pikkumainostukseen ihan vaan tällä omalla Kouvolan kerhopalstalla, tätä edes kukaan selvinpäin lue. :eek: :D :eek:
     
  5. Kenraali

    Kenraali 1st gear

    Voi hitto, tää on hyväjuttu mainostakaa mulla on joskus aamulla hiki ja palelee varsinkin talvella, mistähän sais apua!
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    ^Eiks se A-Kilinikka oo yhä jossain siellä poliisilaitoksen vastapäätä eli siitä sit vaan aamulla putkasta päästyä sinne kadun toiselle puolelle niin eiköhän tuo ongelma siitä vähitellen korjaannu :poff:
     
  7. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Nii, ja putkaan pääsee lämmittelee talvella.Nykyää kun saa patjankin, jos ei huonosti käyttäydy :)
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No voi v*ttu, ihme ruåttalaismeininkii :eek:
    Toista se oli ennen wanhaan hyvään aikaan kun betonilattialla vaan maattiin, siis ne pahat pojat jotka joskus joutu sinne :poff:
     
  9. Wilzon

    Wilzon 2nd gear

    Mainostetaan nyt sitten eli

    Myö tehään ainaskin kaikkea mahollista Niin harraste ku käyttö ja työvehkeillekkin myös mopot traktorit yms on tervetulleita.. kaikkea saa ehdottaa.. peltihommat maalaukset hiekkapuhallukset ja muut ropaukset kaikki käy...
    myös purkuosia kaikenlaisiin autoihin..
    www.wilzonbusiness.com
     
  10. torino71

    torino71 1st gear

    kts.yllä . suosittelen
     
  11. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Älkää nyt heti poistako, www.hemiset.fi - täähän on ihan vaan harrastusta, sanoohan sen nimikin..
     
  12. Karva

    Karva Gearhead

    Voishan ton mainita, eli allekirjailleen kautta on saatavilla, edulliseen asevelihintaan ... ins-tsto palvelut. Useamman yhteistyö kumppanin, nyt myös oman yrityksen kautta.

    Suunnittelu, mitoitus, aina omakotitalojen lvi kuvista teollisuuden tarpeisiin.

    LVI-, Sähkö- ja Kiinteistöautomaatioon liittyvät lupa kuvat, suunnitelmat ja tarkastukset tai valvonta, myös avaimet käteen projektit.

    Myös teollisuus automaatioon tai prosessien ohjaamiseen liittyvä suunnittelu, logiikat, mittaus ja säätö tekniikkaan liittyvä suunnittelu tai prosessi laskenta. Erikoisalueena atex ja ex luokitellut tilat tai prosessit. Kaasu prosessien, verkostojen asennus ja käyttöönotto tarkastukset. Hydrauliikka, pneumatiikka, automatiikka kaaviot, suunnittelu. Mitoittaminen, mallintaminen ja säätö.

    Pyydä referenssi lista, kohteita ja tyytyväisiä asiakkaita on ympäri Suomen. Kerro ongelmasi, meillä on tapana ratkaista ne.
     
  13. signet

    signet Gearhead

    Tyytyväinen asiakas suåsittelee!
     
  14. GT429

    GT429 3rd gear

    Ja autotraileria vuokrataan, lavan koko 2 X 4m, kantavuus 1800kg p. 050 5901363 Mika. Kärry Valkealassa.
     
  15. Jamppa

    Jamppa Gearhead

    täällä tehdään kaivuu hommia isolla lapiolla :D eli 22t tela-alustainen kone.
     
  16. Inline 8

    Inline 8 1st gear

    Laitetaan listaan jatkoa.. poistakoon ylläpito jos tarpeelliseksi näkee, mainos pyörii kuitennii kokoajan tossa sivussa... :poff:

    Elikkäs Myllykosken Autotarvike Oy laajensi toimintansa valtakunnalliseksi ja toimii internetissä Parts Garage nimen alaisena. Perustettiin ihan erillinen puhelinmyynti jota hoitaa US-Partsilta meille siirtynyt Christian Strömberg. "Krisun" yli 20 vuoden kokemus jenkkiautojen osien parissa tarjoaa asiakkaille lisää ammattitaitoista ja HARRASTAJAYSTÄVÄLLISTÄ palvelua. Tarkoitus on siis palvella alueen ja koko maan harrastajia paremmin.

    Henkilökunta koostuu pääosin harrastajista, niin kuin varmaan suurin osa paikallisista sen jo tietääkin. Jaksetaan vähän nähdä vaivaakin asioiden selvittämiseksi eikä sanota heti että "Ei oo, ei saa..".

    Tavarantoimittajia haalitaan lisää ja omaa tuontiakin kehitellään parhaillaan. Jonkinnäköinen "tutustumis ilta" järjestetään alueen harrastajille, kun saadaan kuvioita vähän parempaan kuosiin. Silloin mahdollisuus tulla kuulluksi toiveistaan ja ideoistaan. Palautteen mukaan kehitellään sitten toimintaa.

    Nettisivut on tekeillä, aukeaa lähiaikoina osoitteessa partsgarage.fi.
    Innokkaimmille sivuilta löytyy jo puhelinmyyntinumero ja sähköinen yhteydenottokaavake. (nythän olisi jo oikea aika tilata niitä osia niin ei tuu sitte keväällä kiire.. :soosoo: )

    No nyt ei enempää "mainosteta".. kiitos ja anteeksi.
     
  17. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    No, katsotaan onko teistä mihinkään. Mun ´90 190D Mersun vaihdekepin nuppi halkesi jo 520 tkm kohdalla. Löytyiskö teiltä uutta? Kyseessä on kuitenkin amerikkalaistyyppinen muskeliloota, eli 4-lovinen lattiakepillä.
    T: nimim. kolmosta pesään ja ranne auki!
     
  18. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    mulla ie oo Toijjotaasa kun seiittemänsataattonnii vasta , ja puhaltimen laakeri(lasiin) on särki, eli ostakaa nelipyöräinen kulkine, elkeekä valittako, moukat, silti Mopar on parsa :soosoo:

    TMC Moto0r power!

    :poff:
     
  19. Inline 8

    Inline 8 1st gear

    On se ihme kun ei nuo kestä tuon pidempää.. olisko siinä ollut joku valmistusvirhe jo tehtaalta? Jos menis vielä takuuseen?

    Tokihan me autetaan miestä hädässä, haluutko alkuperäisen vai tarvikemallin? Jalopuujäljitelmällä vai kromattuna? vai kenties neon-valolla varustetun, olis poistomyynnissä... näkis hämmentää ja vois huudattaa diskomusaa blaukkarin päätevahvistimen kyllyydeltä.. Vai valmistetaanko toiveiden mukainen shifteri niin saat sitä amerikkalaistyyppistä muskelia.. :poff:

    Ei tosiaan, leikki leikkinä, käy talossa niin hommataan uus... Tarvitko laastaria ranteeseen, löytys niitäkin...? Metritavarana.. :rotfl:
     
  20. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Hieno homma! onnea ja menestystä vaan jatkossakin :D
    Oisko muuten inspistä edullisesti myynnissä? -meikän kosla on seisonut jo vuositolkulla kun menin hajottamaan melkein ehjän auton ja nyt en meinaa jaksaa -(viitsiä) sitä enää nippuun :(
    s..t.na enää muista edes minkä näköinen se on ehjänä?
     

Kerro tästä muillekin!