Kouvolan swap meet 23.5

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja jaketin, 13.5.2015.

 1. jaketin

  jaketin Gearhead

  Kouvolan swapissa on kerholaisten kokoontuminen. Jäsenkutsu on tulossa ja mukana on jäsenmaksunsa maksaneille jäsenkortti :)

  T. jake
   
 2. simeoni

  simeoni Gearhead

  Onko Kouvolaan tulossa porukkaa? Viime kesänä oli muistaakseni 4 autoa kerhoparkissa :D
   
 3. jariha

  jariha Gearhead

  ehkä paikalle muttei aakkosella kun se on vaihteeksi rikki :cry:
   
 4. L.P.

  L.P. 3rd gear

  Olisiko mahdollista saapua paikalle B-bodyllä jos pidän kerhon jäsenkortin näkyvissä ja jätän auton mahdollisimman kauas? A-body oli tällä kertaa vain talviajossa.
   
 5. jariha

  jariha Gearhead

  eiköhän sinne raviradalle johonkin nurkkaan yks b-koppa mahu :rotfl:
   
 6. signet

  signet Gearhead

  Eipä olis parikytvuotta sitten uskonu kun joku olis sanonu että kokoontumisessa on vuonna 2015 enempi Dustereita ja Gt/Swinger Dartteja kun neliovisia Dartteja ja Valiantteja.
  Kerhoparkissa enimmillään 8 aa-ryhmän autoa,joista yksi neliovinen.Radanvarressa aa-koppasia muuten alle 10,joten noin puolet löysi tiensä kerhoparkkiin.Kaluston taso oli hyvä.
  Cruisingin jälkeen mökkikahviolla Mettälän Niko näytti remmiahdetulla Dusterillaan kuinka kumia sulatetaan.Täytyi käydä välillä Seolla vaihtamassa takarenkaita...
  Kaikenkaikkiaan hieno tapahtuma.
   

Kerro tästä muillekin!