Kouvolan Swap & Meet - la 27.5.2006

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Kasi-Pasi, 16.1.2006.

  1. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Ellei mitään maata mullistavaa estettä ilmaannu, niin toukokuun lopulla kokoonnutaan taas Kouvolassa vanhan varuskunnan paraatikentällä:

    http://www.fhrakouvola.fi

    Tutun ja toimivan meiningin lisäksi koitetaan pähkäillä jotain uuttakin ja ainakin romutorin puolelle on todennäköisesti luvassa muutoksia. Ja ennen kuin joku ehtii huutelemaan, niin hinnat eivät ainakaan nouse! :wink:
     
  2. SamiL

    SamiL Gearhead

    Ja toimitsijat voivat jo nyt alkaa nukkua varastoon... :wink:
     
  3. Karva

    Karva Gearhead

    Pitänee herättää herrat ... klo 5.30 ??? :lol: :lol: :lol:
     
  4. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Eipä kuittailla siellä takana. Ideoita on roppakaupalla, palloa heitelty jäsenille ja eka puhelinneuvottelu soitettu. Lupaan tarjota sämpyläkahvit herroille SamiL ja Karva, ellei toimintamme ole täyttänyt odotuksia 27.5. klo 16.00 (säävaraus).
     
  5. SamiL

    SamiL Gearhead

    Voi ainahan se toiminta on täyttänyt odotukset... :lol:
    Olen jo tulossa Kasarminmäelle.
     
  6. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Tänäkin vuonna olisi suunnitelmissa pystyttää ravintolan puolelle jonkinnäköinen Hot Rod Art-nurkkaus, eli huutelenkin nyt autoista ymmärtävien sivellin- ja ruiskuhörhöjen perään. Viimeksi homma meinasi kuihtua useisiin viime hetken peruuntumisiin, mutta nyt kuitataan vahinko ja järjestetään entistä näyttävämpi taidekulmaus! Myös kaikki pienoismallidioraamat ynnä muut harrastukseen liittyvät taiteilut ovat tervetullutta rekvisiittaa, eli muutkin kuin straippisuharit ovat tervetulleita.
    Kyselyt ja ilmottelut voi osoittaa mulle, eli heitä yv., soita 040-5558476 tai mailaa greasersfinland@yahoo.com

    T: Pasi Korhonen / Greasers ry

    PS. On se SamiL:n uusi kirjanmyyntivaunu näköjään aika nopea hinattava, kun nyt jo joutuu starttaamaan... :wink:
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :wink: ...Tuonne on jo tullu lupauduttua!Sinne vaan kaikki jotka tuntevat alan omakseen ja sivelyiltään kerkee!

    Pesemättömissä hampaissa ei ole ilmaantunut muuta ongelmaa,kuin se,että mustat hampaat tuppaavat olemaan kesähelteellä kiusallisen kuumat...

    Mitähän tuokin nyt taas oli... :odroll: :rotfl:
     
  8. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    voisin toitstaa samat sanat kuin osmosismos,mut noista mustista hampaista en sit niinkään tiedä.. :odroll:
     
  9. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: ....Kummeleita on tullunna katottua.. :lol:
     
  10. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Ja tottahan toki täällä voi huudella muihinkin asioihin liittyviä kysymyksiä, toiveita, ideoita, moitteita, kehuja jne. Rakentavakin kritiikki on aina tervetullutta, jos koitetaan puuhata entistä viihtyisämpää tapahtumaa.

    PS. Nyt on www.platuart.com keikkakalenteriinkin raapustettu kyseinen happeninki... 8)
     
  11. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Ei tapahtumaa ilman jatkokemuja! Kouvolassa iltaa vietellään taas parin bändin kera Kanervistontien tallilla, eli suosittelen pitkämatkalaisillekin lastenvahdin hommaamista riittävän ajoissa...
    Itse tapahtuman "taidevastaavana" koitan saada paikalle kattavan kokoelman alan taidetta ja mikäli homma on minusta kiinni, niin kyseinen puoli harrastuksesta saa tänä vuonna paljon huomiota osakseen! Alan hörhöt voivat rohkeasti ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen ja jotkut artistit joutuvat ankaran painostuksen kohteeksi :p Toivottavasti toiset keksivät paikalle muutakin oheisohjelmaa... :wink:

    Ja ihan muistutukseksi: Jo viidettä kertaa järjestelyissä on siis mukana erittäin aktiivisesti myös Greasers ry, vaikka esim. viime vuonna lähes jokaisessa tapahtuma-artikkelissa ylistettiin Kouvolan Fhra:n hienosti järjestämää Swappia... :eek:
     
  12. hot wheels

    hot wheels 1st gear

  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Täältä kajjaanista tullaan yhen auton letkalla,mutta jos ei saa farkkua kilpiin täytynee lähteä taulu pinkan kanssa junalla! :mad:
     
  14. arzi

    arzi Gearhead

    Käykääpä toukokuuta odotellessa katsomassa kuvia neljän edellisen vuoden Swap & Meeteistä: www.fhrakouvola.fi --> Kuvia.

    Viimeksihän keli oli taas kuin morsian (siis kaunis ;)) ja HARRASTEautoja ja -pyöriä kenttä täynnä. Ajoneuvoinfolaput loppui joskus 500-600 auton kohdalla eli ihan kivasti oli autoja ja porukkaa paikalla.
     
  15. e

    e 3rd gear

    Tuata nuin... Minkäslainen tila tälle on tänä vuonna varattu? Viimeksi oli siinä ravintolan sisääntulon paikkeilla se kulmaus. Mites tänä vuonna? Joudutaanko ulkoruokintaan? Kuten Platun kanssa olimme pari vuotta sitten, heh. Se olikin komee kioski...

    Tauluille ja paneeleille on varmaan tarpeeksi ripustustilaa?

    Ketäs kaikkia hörhelöitä sinne on tulossa taiteilemaan?
     
  16. platuart

    platuart Gearhead

    Mitäs vikaa sun kioskissas oli. Sehän oli hyvin ilmastoitu ja patinahan on in! Se kentän pöly vaan oli ihan perseestä, tuli sellaisia karheapintaisia "Primer-straippeja" käsilaukkuihin...

    Sisällä tai ulkona, satoi tai paistoi, mää tuun ainaki! Oikeesti.. tuun!

    PLATU
     
  17. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Älkää nyt hyvät miehet ulos jääkö! Siellähän iskee auringonpistos... 8)
    Vallataan taas se sama nurkaus + koko pääty ravintolasta ja järjestetään niin, että jokaiselle riittää pöytätilaa ja mahdollisimman paljon mestaa taulujen ripusteluun. En nyt tähän ala vääntämään tarkempaa esitelmää visioista (kun osa ei ole käynyt paikalla, eikä kuitenkaan ota mitään tolkkua), mutta suunnitellaan vaikka Tampereella lisää. Pyörin viikonlopun Greasers- ja Sripe-O-Rama-osastoilla ja baareissa, koittakaa ottaa kiinni! Otan joka tapauksessa yhteyttä kaikkiin paikalle asteleviin esim. mahdollisten speciaalitoiveiden merkeissä, niin katsotaan mitä (nolla)budjetin ja aikataulun rajoissa saadaan aikaiseksi... :wink:

    Näillä näkymin paikalta pitäisi löytyä ainakin E. Kumanto, J. Hamm, Platuart-pussihousukioski, Alasalmi Graphix ja Ismoskosmos. Myös TiNi ja toinen aloitteleva ja tuntematon maalinläträäjä P. Mannermaa ovat ilmaisseet mielenkiintonsa, mutta kuulostellaan mikä on ukkojen meininki.
    Lisäksi ainakin Simonahon Ipin ja allekirjoittaneen töherryksiä saattaa ilmestyä jonnekin nurkkaan ja jospa P. Kaunonenkin saisi jotain mystistä ruiskittua. JanneK:han ehtikin jo perua taulujen kärräämisen, ellei sitten vaikkapa Platu käy ryöstämässä miehen tekeleitä matkaansa...sikäli kun pysyy terveenä ja saapuu itse paikalle!

    Ja eikai tuossa nyt vielä koko osallistujakaarti ollut...? 8)
     
  18. SamiL

    SamiL Gearhead

    Huomatkaa! Pasi lupasi taas järjestää auringonpaisteen :lol:
     
  19. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    heh heh .. :rotfl: http://www.twisterchasers.com/wilma-1.wmv
     
  20. SamiL

    SamiL Gearhead

    No, tuo pätkä olikin Orimattilan eikä Kouvolan swapista.
    :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!