Kouvolan vai Lahden Cruising??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Moparisti, 9.6.2006.

  1. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Käsittääkseni cruisingit olisivat huomenna (10.6.) sekä lahdessa että kouvolassa samaan aikaan?Kummassa enemmän meininkiä?Ja paljoko menossa porukkaa ODstä ja mihinkä?
     
  2. sbc350

    sbc350 Gearhead

    lahteen lahteen! 8)
     
  3. arzi

    arzi Gearhead

    Ääni Kouvolan puolesta! Tässä Hot Wheelsin ikuistamia tunnelmia Toukokuun kruisingista. Ilta oli toukokuussa aika pitkä letkan lähtiessä matkaan Kouvolan tallilta jo kai kuudelta, mutta huomenna matkaan lähdetään vasta kahdeksalta. Tunnelma on varmasti tiiviimpi!

    Kalustoa riittää varmasti molempiin paikkoihin. Viimeksi Kouvolassa/Elimäellä oli porukkaa mm. Loviisasta, Imatralta ja Kotkasta, illan aikana laskin n. 45-50 autoa. Lahti vetää varmaan jengiä puolestaan Hämeestä ja muualta Uudeltamaalta.

    Onhan tilanne ikävä kun noi cruiset on samana päivänä. Me oltiin Kouvolassa vaan viime kevättalvella mielenkiintoisen tilanteen edessä kun cruising-paikan ravintolan yrittäjä otti yhteyttä kerhoon ja pyysi käymään. No, kerhon hallitus kokoon ja asiaa ihmettelemään. Yrittäjä sanoi hommaavansa bändit jos tulemme pitämään cruisingia Elimäelle. Ja kumiakin sai kuulemma polttaa ihan luvan kanssa! Pienen tuumailun jälkeen ajateltiin että kokeilaan hommaa Elimäellä tämä kesä ja tuumasta toimeen. Ekat keikat (Remu ja huominen Leevi´s) oli jo sovittu ja seuraavat saatiin itse päättää tai ainakin osallistua bändien valintaan. Touko- ja kesäkuun päivät oli jo sovittu ja ne oli tietenkin :( kuun tokat lauantait. Ajateltiin sitten pitää sama kaava koko kesän ajan jotta homma olisi helppoa muistaa. Ja tässä nyt ollaan. Ens vuonna tilanne saattaa olla taas toinen.

    Kalustoa riittää varmasti molempiin paikkoihin. Viimeksi Kouvolassa oli porukkaa mm. Loviisasta, Imatralta ja Kotkasta, illan aikana laskin n. 45-50 autoa. Lahti vetää varmaan jengiä Hämeesta ja muualta Uudeltamaalta.
     
  4. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Joo harmillista kyllä tuo päällekkäisyys.. mutta onhan tänään muitakin tapahtumia päällekkäin. tässä vielä lahden boostaus video 8)
     
  5. el_loco

    el_loco Gearhead

    Mikä estää käydä molemmissa?Viimeksi patsasteltiin Elimäellä ja sit suikattiin 6-tien sillan alta kohti Kausalaa ja sitten vaan keula kohti Lahtea.Tosin viimeksi letka-ajelu Kouvolasta lähti mielestäni turhan aikaisin,olikohan klo 18?Meinas aika käydä pitkäks Alppiruusun pihalla (selvinpäin huom!).
     
  6. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Harmittaa olla töissä koko perkeleen lauantai ja viimenekin oljenkorsi makaa tartti vikasena pihalla :mad:

    Jos joku kuvaa siellä burnoutteja sun muuta otetaan vastaan filmi materiaalia.. :p

    Ja tietenkin siellä kumi sulaa ,kun en ite pääse paikalle..!!!
     
  7. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Hyvin tuntuu lahdessa olevan autoja ja kumia... :D
     
  8. rokki383

    rokki383 Gearhead

    näyttipä lahenki ruisinkissa olevan väkeä,oli joku 4 v sitte tosi kuollutta,tarttee vissii mennä käymään ku sais aikasiks et laiittas jonku ryskän kuntoo,
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Freak Race ja sen jälkeen molemmat 8)
    No, kattoo nyt mihin tässä eksyy, Luumaelle käännetään Oildropperin keula nyt ens ja sit sieltä. . . :p
     
  10. RoadyRunner

    RoadyRunner 3rd gear

    Lahteen ainakin itse menossa tunnelmia katsastamaan 8)
     
  11. Erppa

    Erppa Gearhead

    Lahtehen
     
  12. destroyer-82

    destroyer-82 1st gear

    Lahteen. 8)
     
  13. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Lahti-Suomen Chigaco kutsuu.... 8)
     
  14. sbc350

    sbc350 Gearhead

    ekat kuvat on sivuilla, lisää tulossa ja tietenkin video myöhemmin 8)
    edit:
    ja nyt on lisää kuvia ja burnis video
     
  15. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    Hieno videonpätkä...
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eipä tällä kertaa ehtinyt sittenkään Lahteen asti. Puoliltapäivin lauantaina lähdettiin ja seikkailtiin Kouvola-Luumäki-Kouvola-Elimäki-Kouvola-Luumäki-Kouvola väliä jonnekin sunnuntaiaamuun asti :p Menihän se lauantai siinäkin 8)
     

Kerro tästä muillekin!