Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

  1. Yv;t lähteneet.
     
  2. Useimpien merkkien kohdalla otettu uudet hinnat käyttöön ja niinkuin arvaa ,ei ne haventuneet ainakaan ole... Aihiot vähenee ja ympäristönsuojelu viranomaiset pistävät kemikaaleja käyttävät firmat tiukoille vaatimuksineen niin näinhän siinä käy. Mutta vielä kuitenkin puskureita saatavissa kaikkiin merkkeihin ja malleihin mitä Usassa tehty sadan viimeisen vuoden aiikana , onhan se aika hieno juttu , todennäköisesti uuteen huntaihin ei saa edes kymmenen vuoden päästä yhtään mitään ;)
     
  3. Vielä kerkeät tilaukseen mukaan. Mitä enemmän kromaamolle jää aikaa tehdä tuotteet valmiiksi , aina parempi , kerkeävät tehdä huolella tarvittavat toimenpiteet.
     
  4. Hop , nostetaas tää ni et jää kelkasta...
     
  5. taas yv:t sinkoillu.
     
  6. Vielä kerkeää hyvin mukaan , uudet kromit nostavat autosi seuraavalle tasolle. Keväällä tavarat Suomessa sopivasti ajokauden alkuun mennessä.
     
  7. Taas saatavuuksia selvitelty. Hyvin tuntuu olevan aihioita , tähän mennessä kahta autoa lukuunottamatta on aihiot löytyneet. Toinen oli 75 Olds ´88 ja toinen.... en ees muista. Mutta ihmeellisiinkin vehkeisiin on puskureita löydetty.
     
  8. Nostetaan vielä jos joltain tarvitsijalta jäänyt huomaamatta , tartu tilaisuuteen ja nosta autosi uudelle tasolle kunnon kromeilla.
     
  9. Yv:t sinkoillu.
     
  10. Aiheen otsikkoa muokattu paremmin kuvaavaksi , tämä taas ajankohtainen kevään reissua varten. Kyselyt yv;nä niin palaan asiaan saatavuuden ,hinnan ja ohjeiden kanssa.
    AVG
     
  11. yv:t lähteneet.
     
  12. Nostetaas näkyville jos viikonloppuna kerkeis tätä palstaa lukemaan.
     
  13. Tietoja taas kaivettu kyselijöille. Hinnat nousseet jonkunverran eikä varmaan tulevaisuudessakaan halpene aihioiden vähetessä mutta vielä saadaan hyvä hinta/laatusuhde ja vanhat osasi jäävät joko varalle tai myytäviksi. Tai tee se auto-sohva tai sänky joka on synkassa autosi kanssa.
     
  14. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Paljon tulisi hintaa '80 Scottsdalen puskureille? (ei vetokoukkutakapuskuria vaan normaali.)
     
    Akseli von Gardan tykkää tästä.
  15. Rusty , laitoin yv;n.
     
  16. Tule mukaan kimppatilaukseen , saat autosi taas hohtamaan kromien osalta.
     
  17. Tämän vuoden puolella sisääntulleet tilaukset kerkeää tähän lähtöön mukaan , mutta mitä enemmän puskurien tekoon on aikaa , aina parempi lopputulos...
     
  18. YV:t lähteneet kyselijöille.
     
  19. Nosto , kattokaapa miltä puskurinne näyttää ja miettikää miltä niiden pitäisi näyttää , uusilla kromeilla autosi nousee uudelle tasolle... ja tässähän jää vielä vanhat myytäviksi tai varalle.
     

Kerro tästä muillekin!