Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

 1. Syksyn reissu suunnitteilla.
  Jos kiiltäväsi kaipaa uusintaa , ota yhteyttä , yritän auttaa asiassa.
  Selvittelen saatavuuden ja hintatason.
  Tarkastan tuotteet paikanpäällä Usassa ,näin saadaan parasta laatua / dollari.
  YV:tä vaan tulemaan , vastailen viiveellä mutta tässä hommassa ei kiire auta.

  ps. oikeasti kromattuja kupukanta pultteja on jonkunverran jemmassa ,ei tule sähköparia rst-hattuisista galvanoiduista pulteista ja värikin täsmää oikeaan kromiin puskurissa.. (rst kellertää kuin kusi sinisen kromin vieressä)
   
 2. Huimasti on hinnat pompannu niin puskureissa kuin rahdeissakin... mutta vielä kuitenkin löytyy puskureita jopa 90+ vuotiaisiin autoihin ja siitä aina 70 luvulle saakka.

  Syksyn reissua ajatellen ,nyt ois aika selvitellä saatavuuksia / hintoja.

  Laita yv jos tarttet uutta kiiltoa autoosi.

  AVG
   
 3. Kyselyt yv:nä niin pistän tiedustelut saatavuuksista ja hinnoista.
  Uustuotanto puskureihin näitä ei kannata vertailla , lähinnä tämä homma on järkevää jos uustuotantoa ei ole saatavissa ja haluaa alkuperäis laatuisen osan.
  Toki kromauksessa ei enää käytetä kahdeksan arvoista kromia kuten joskus 30-50 luvulla , se materiaali on enää armeijan saatavissa...
   

Kerro tästä muillekin!