KUINKA MONI LAITTO KESÄRENKAAT EILE ;)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja mke77, 2.3.2011.

  1. Hai

    Hai Double Gearhead

    Sen verran vähän tulee noita jääteitä ajettua, ette ei pysty aina ajoittamaan ja jäiden lähdön jälkeen vielä vähemmän.

    Oli pakko.:)
     
  2. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Selvennyksen vuoksi:niin kauan kun suuret vesialueet ovat jäässä on suuri mahdollisuus lumisateista ja pakkasista.Nyt herätessäni katsoin ikkunasta ja kävin mittaamassa lumikerroksen autoni vieressä ,40 mm.suvikumeilla ei mitään järkeä lähteä liikenteeseen.Tulin illalla Hot rod showsta ja maa oli pihatiellä sula ,aika nopeasti se ilmastomuutos iski taas.
     
  3. valpas

    valpas Gearhead

    Käytiin Parkanon Käenkoskella Vappua (Karaokee, tanssia Jorma Kääriäisen tahdissa) viettämässä. Kivaa oli! Onneks oli huono tkelit, niin oli tilaa parketilla. Lunta tuli paikoin aika paljon. Ei ollu pääteillä hätää kesärenkaillakaan, kun oli sulaa, tai ainakin raiteet sulana. Vettä oli paikoin niin, että alko volvo hyytymään, mutta ei kadottanu kiinalaisilla otettaan tiestä. Pienemmät tiet oli varmasti lumipeitteisiä, mutta ei kitka kokonaan häviä kesärenkaillakaan. Jotkut sanoo, että jäätiköllä nastarengas tekee noin 1,5 kertaisen kitkan kesärenkaaseen nähden? Sitten, kun kesärengas lähtee liukkaalla luistamaan, niin ei meinaa hetkeen saada pitoa takaisin. Eli kesärenkaillakin pärjää, kun ei päästä pyöriä luistamaan. Joskus se on vaikeeta, tai mahdotonta.
     
  4. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Ihan hyvin Impala kahlasi eilen iltasella, vaikka muutama sentti lunta maassa ja teillä olikin. ;)
     
  5. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Kyl kesäsilläkin pärjää moitteetta talven liukkailla, vaan muut tienkäyttäjät on ne ongelmat
    Ite ajelin melko pitkään kesäsillä ensilumilla oliko viikko vai toista kun alko kolmion takaa tulla muut eteen jos rauhallisesti tulit risteykseen.
    Oli sit pakko laittaa nastat alle ja sitten se suvesikin kelin kuukaudeksi
     
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tuli tuossa käytyä "aamulenkillä" UAZ:illa. Toi vanha sotatie Lapualta Kauhavalle oli melko mielenkiintoisessa kunnossa. UAZ:in nastattomat m+s renkaat aiheutti muutaman luisun kun sohjoa oli melkein 10cm pehmenneen tienpohjan päällä. Sitten kun pääsi sille heikolle osuudelle ja mentiin alle kävelyvauhtia nii ei ollu mitään ongelmia.

    Eli olkaa varovaisia siellä liikenteessä.
     
  7. T.

    T. 3rd gear

    Meinasin eilen vaihtaa mut jätin tälle päivälle. Illalla satoikin useamman sentin lunta. Ei ole kyllä tarvetta lähteä mihinkään, mut hyvä silti etten vaihtanut. Tarkoitus oli vaihtaa nyt viikonloppuna ja edellisenäkin, mutta taitaa olla parempi katsoa tilanne ens viikonloppuna.
     
  8. cdi

    cdi Double Gearhead

    Kyllä noista runko petti ,ehkä päättelykykyni siihen just ja just riittää.
    Lainaus:Kuka ei saa renkaitaan vaihdettua itse?

    Kyllä ne itse vaihdettu on vaikka transiitissa vähän kyllä väännättää...........ja tasapainoitus on ostopalvelu rengas on liian suuri pikkukoneelle.......taikka paremminkin ET mitta.
     
  9. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Aahaa.... Toki erityistapauksia on ei siinä mitään mutta varmaan pääsääntöisesti korkeintaan viitsimisestä kiinni noin yleensä automiesten keskuudessa.
     
  10. PSpeke

    PSpeke Gearhead

    Kitkoilla ei kiirettä mihinkään, nastojen ropina käy kyllä korvaan ja tiepölyn määrä ei ainakaan vähene.
     
    urho3 tykkää tästä.
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    6 vuotta ja 3 sivua eikä vieläkään ole saatu vastausta otsikon kysymykseen! No eipä se kyllä ihan helppo ole, kun ei tuota taideta tilastoida.
     
    valpas tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!