Kuinka tehokkaita dieseleitä suomesta löytyy?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 27.9.2004.

  1. Petri K

    Petri K 1st gear

    ------
     
  2. "Punastelua"
    [​IMG]
     
  3. Sama tilanne vähän myöhemmin.Jostakin syystä kuvaajan käsi on hieman tärissyt. :eek:
    [​IMG]
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    öö.. ei sattuis olee mitään video pätkää tosta sessiosta,pistähän jakoon jos on näyttää hyvältä 8)
     
  5. Ei ole videonpätkää,mutta tuossa on vielä viimeinen kuva ennen pakosarjan halkeamista.Kuvaajalla tosiaankin on ollut kiire jonnekin...
    [​IMG]
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

  7. MadMike

    MadMike Gearhead

    Wärtsilällä on oma Dynohuone täällä Turussa ihan keskustan tuntumassa.....joutuivat vaimentamaan koko talon koska naapuritalot tärisi joka kerta kun hanat väännettiin kaakkoon....
    Itse dyno on enemmän kuin ISO.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Höh, mutta tuollainen punasteluhan on ihan normaalia. Itselläni ainakin talvipimeällä hehkuu puoli pihaa, kun karauttaabensavoortin pihaan suoraan ajosta...
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    onko kellään tietoo viritetyistä gm:n dieseleistä. kiinnostais vaan ku itellä
    on semmone? :odroll:
     
  10. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    Näiden ongelmana lienee paikaltaan lähdettäessä että ei meinata saada ahtopaineita ylös. Lisäksi ainakin yhden 300TurboD kiihdytyksen nähneenä näyttäisi olevan hankala siirtää lähes 400hv/600nm vääntöjä alfalttiin kun ei ole kunnollista lukkoa. Sen varran vielä että käy muuten moottori sellaisella äänellä että jo käyntiäänestä kuulee että ei ole vakio 6-sylinterinen MB diesel kyseessä.
     
  11. MudMax

    MudMax Gearhead

    Ahtopaineiden nostoröpötystä lukuunottamatta kuulosti vakiotraktorilta :)
    Tuon lavetin vetoon vois tarvita aika monta henkilömerssun konetta ?
     
  12. Niinpä... kaippa se johtuu siitä kun se on traktorin moottori. :wink:
     
  13. MudMax

    MudMax Gearhead

    Koneviesti 20/91 lehden ( mun V8 Dakota 4x4 koeajossa ) kannessa on Casen traktorimainos : " Casen maanrakennuskoneissa samasta perusmoottorista 160 hv:n ja venemoottorina jopa 350 hv:n versio "
    Ei oo Keskonmiehet nähneet vielä silloin tota videoo :lol:
     
  14. freeride

    freeride Gearhead


    Damn!! :eek: siistin kuulosta 8) mulla on vielä vähän matkaa noihin lukemiin :odroll: hieno olis nähdä livenä tuota vetohommaa noilla cumminsseilla.mikäs se pieni pätkäsy siinä heti vedon alettua oli?vai tekikö kaveri sairaan nopeen vaihdon vaan? :eek:
     
  15. Ei se pykälää vaihtanu,se sekoili käsikaasun kanssa.Samaa juttua nimittäin ihmettelin itse,kun ei toi vaihtaminen oikein pitäis onnistua tossa..Yhdessä toisessa paikassa oli juttua tästä,kuski itse kertoi mitä tapahtui.Se pykälän vaihtaminen ei vissiin ole manuaalivaihteisella paras idea jos meinaa lähteä ajamalla vielä kotiin.
    Tässä on vähän onnistuneempi veto.Auto ja kuski on eri vaikka yhtäkkiä samalta näyttääkin. Tässä on muuten 12 sylinterisen moottorin rivipumppua käytetty.Nokka hiottu siten että antaa esiruiskutuksen ennen varsinaista ruiskutusta. http://www.diesel-central.com/Video/Mov ... rowder.wmv Rata meinaa loppua kesken...
     
  16. Pietu

    Pietu Gearhead

    Mitenkähän sillä mesellä onnistus tuo veto.......???? :eek: :lol:
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikös mersumiehillä tuppaa olehen nuo pullinkivehkhet erikseen? Ja niillähän tuo veto sitten onnistuu.
     
  18. tuurna

    tuurna 1st gear

    On tuo vaan hauskan näköstä ku tehokas diesel puske, turbo puhaltaa. Ajoin kesätöissä valmettia ei se noin hyvin vetäny vaikka hiekka pöllys ku koko ajan piti ajaa kaasu pohjas. Olis kyl komia joku piilofarmari(ja lankkukylki) disel jätätteli mustaa viivaa ja bemari taakse, tumman pilven saattelöemana, ja ainiin se puhallin vinkuis täysivä..pitää vissiin alkaa rakentelemaan jotakin turbo triisseli hökötystä.
     
  19. Red Neck

    Red Neck 1st gear

    "...tuo tutun turbon vihellys kuin rajun myrskytuulen,äänellään se mielen kohentaa..."
     

Kerro tästä muillekin!