kuka kiilasi Pertti Inkoossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tapsah, 6.6.2020.

  1. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Ohituksen yritys on kyllä videolta nähtävissä.
    Eli yrittänyt lähteä ohittamaan tuota edellä ajanutta matkailuautoa, ja joku paniikki iskenyt päällensä, kun ei ole omalle kaistalle takaisin mennyt.

    TAI Jos ei ole kyse ohituksesta, niin räplännyt kännykkää, ja ajautunut toiselle kaistalle. Ja siinä vaiheessa kun on katseensa somesta irroittanut, on iskenyt paniikki ja väistö vasemmalle?
     
  2. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Ohituksen yritykseen kai kuuluis että nopeus jossain vaiheessa kasvais ohitettavan nopeutta suuremmaksi, jota tuossa ei tapahdu, ihan koska vain olisi voinut palata takaisin omalle kaistalle jarruttamatta.

    Nukahtamista tai sairaskohtausta veikkaisin. Pieni mahdollisuus toki sille somellekin, mutta oudon pitkästi ajautui pois kaistalta tuo oikeasti näyttäisi heräävän vasta vastaantulijan pientareella.
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuttu paikka, ajan tosta melkein joka yö...se on sen leveäkaistaosuuden jälkeen Hartolasta Heinolaan päin, se levähdyspaikka on juuri jäänyt oikealle videon alussa ja mennään alamäkeen kohtiu Lusin risteystä ja motaria.
    Kuvaaja ja rekka menee alamäkeen, matkailuauto ja ohittelija tulevat kohti ylämäkeen.
    Ohittelijan suunnasta tie nousee ja kaartuu kiristyvästi oikealle, ei mahdollisuutta nähdä asuntoauton takaa.
    Toisaalta näyttää että ohitus tai harhautumien vastaantulijoiden puolelle on alkanut jo aika akaukaa,kuin olisi menossa suoraan, eikä tajuaisi että tie kaartuu oikealle.
    Voi hyvinkin räplätä kännykässä naamakirjaa...tai sitten tyypillinen kylähullu, joita tuolla tieosuudella Lusi - Jyväskylä kyllä riittää.
    Niin monta kertaa on omaa 34 m HCT:takin lähdetty ohittamaan ihan samassa kohtaa...
     
  4. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Turbiini tykkää tästä.
  5. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  7. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Ai niin meinasitko et nyt oli Pertti kuka kiilasi inkoossa eikä kuka kiilasi Pertti?
     
  8. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  9. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Konginkankaalta puuttui keskikaide. Puuttuva keskikaideko se aiheutti onnettomuuden vai ?
     
  10. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ilman ohitusta onnettomuutta ei olisi edes tapahtunut, mutta tässä tapauksessa keskikaide olisi estänyt etteivät autot olisi törmänneet ainakaan nokakkain...
    Käytännössä jos ohittajan puolella olisi ollut keskikaide ohitus olisi jäänyt tekemättä ja jos taas ohituskaista, niin se olisi pyörähtänyt kaiteesta rekan eteen/kylkeen/alle.
    Kuolleita olisi tod.näkösesti sama määrä, mutta vähempi loukkaantuneita.
     
  11. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ohittaminen liukkaalla ylämäessä on jo itsessään haasteellista kun pyörät pyrkivät kiihdyttäessä sutaisemaan. Kaarre varmisti lopputuloksen. Ehkä tuon ohituskaistan voisi päättää jo aiemmin ja sit sinne tasaiselle niitä kaiteita?
     
  12. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Vit*** meinasin kiilata jonkun. Rampilta tielle, katsoin että lähin on noin 100m päässä. Eikun rampista tielle, vilkku ja vielä vilkasu peiliin.. Ei vit*** takaviistossa oli auto, onneksi se hölläs niin ei ajettu kylkeen...
     
  13. bathory

    bathory Gearhead

    Eikö aikuinen ihminen tiedä, että päätä kuuluu kääntää, että näkee kuolleen kulman. Hyvä ettei pahemmin käynyt. Oliskin kiva, että olisi kolarin ottanut tunnolleen omaa laiskuuttaan.
     
  14. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Turha tuossa on jeesustella jälkikäteen. Jää niitä kuolleita kulmia välillä, siks on hyvä olla itsekin hereillä ja antaa tilaa, jos huomaa, että toinen ajautuu eteesi.
     
    viikinki75, kerkko, harrastaja ja 1 muu tykkäävät tästä.
  15. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Peeaa ja arskazone tykkäävät tästä.
  16. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Se puhelin. Kun se piippaa on se oitis kaivettava esiin. Ja kun se on usein niin 'tärkeä' se piippaus. Ja tietty siihen pitää vastata. Ja taas kaivellaan.
     
  17. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ekana tulee kyllä mieleen että olisko ahistanu molemmisa tappauksissa? on sotaa kaikkee muuta kurjuutta..
     
  18. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Eikö noille voisi tehdä sopivan tien pätkän päähän 3x3x2metriä oleva betonikuutio mihin saa vetää, jos haluaa tappaa itsensä. Siihen öljynkeräys yms ja kippi että romu on pois tieltä ennen kuin seuraava tulee.
     
  19. Inlinee

    Inlinee Gearhead

  20. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Nykyisin on niin huonokuntoisia ihmisiä, että kävelytieltäkin hyppäävät suoraan raskaan kaluston eteen. Yks kahjohan tippui sillalta, suoraan rekan ohjaamoon....
     
    Peeaa tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!