Kuka OIKEESTI ajaa A-autoilla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja kinde, 16.5.2007.

  1. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Mulla imeksii arkiajossa sellaista 11-14 litraa.. Saappaasta riippuen.. Pienin mitä olen saanut menemään on 10.2 litraa ja suurin 18 litraa...
     
  2. L.P.

    L.P. Gearhead

    Ajettavaksi nämä Autot on tarkoitettu.
    Hyviä vehkeitä tähänastisella kokemuksella.

    Jos saappaasta riippuminen vaikuttaa kulutukseen niin kannattaa valita Nokia että kestää naulalla katossa.
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Heh, sä selvästi tarkoitat tuolla naula katossa pyhää termiä naula päässä. Eh? Se on NAILHEAD Buickin V8! Olkaa ennakkoluulottomia ja heittäkää ne Käkön slantit luiskaan ja olkaa miehiä ja laittakee sellainen V8 missä on voimaa ja vääääntöööö!
    Ei se Vallu tai Dart siitä rumene, päinvastoin..
     
  4. L.P.

    L.P. Gearhead

    Täälläpäin taidetaan vielä pysytellä Käkön riveissä ja ajella pienellä söpöllä Slantillä.

    Ainakin kyselijöitä kadulla riittää kun ajelee A-bodyllä. Ja mikäs sen mukavampaa.
    "Onks tää vanha taksi?"
    "Naapurin veljelläkin oli tämmönen sillon '69!"
     
  5. mopsi70

    mopsi70 Gearhead

    että kuka oikeesti ajaa näillä? kiteen suunnalla taitaa olla setä joka on kohta ajanu dusterilla vissiin miljuunan.. näin sivumennen mainittuna. ite oon ajellu dusterilla par vuotta takaperin (sillon ainut auto) semmosen 15 k, ei ropleemia, mut se onkin se slantti-dusteri mitä muutamat tiällä ois vailla. heheehj..
     
  6. Vallu 65

    Vallu 65 1st gear

    ne ketkä on menossa kesämiittiin.
     
  7. Lassi

    Lassi Gearhead

    Joku jos ostas tuon miun valiantin, niin ei tarviais ite ajella sillä talvella..
     
  8. 66monaco

    66monaco Gearhead

    ite meinaan ajaa just hankkimalla 74 dartilla ympäri vuoden, kunnon alusta pesu ja massaus ekaks! ja pesee vähintää kerran viikos, ainaki tääl hesas...
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ot ot.. kuuluis ehkä mitä bongasit liikenteesä, mutta hetän tänne. Koivukylässä tuli eilen vastaan täm hieno punainen CB kilpinen 62 Dart. Oih, se on hieno. Aiheeseen. Kuka oikeasti aaa A korilla? Minä en tällä hetkellä, mutta tulen ajamaan vielä. Niin kuin ankkalinna kuvernööri iso arska sanoi. I'L BE BACK!
     
  10. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Nyt toimii meikälläkin käyttiksenä 69 Valiant.
    Näppärä pikku kauppakasi... 17L/100km. 8)

    No ok, voi olla et alku talvi menee nipponilla ku ei tuo valsu oo vielä ihan täydessä käyttö kunnossa... Pitäs EFI:ksi viritellä, lämppäriä ehjäillä, perä vaihtaa pidemi välitteiseen jne.. Mut kyl tää tästä. :D
     
  11. L.P.

    L.P. Gearhead

    Vasta tänään hinattiin naapurin eurooppalainen auto 25 km matka, koska polttoainejärjestelmään oli tullut mystinen näkymätön vika. Erikoinen yhdistelmä varmasti: 40 vuotta vanha auto hinaamassa 16 vuotta vanhaa. Moni olisi varmasti olettanut toisin päin.

    Eihän tuossa Dartissa mitään koukkua ole. Hinausköysi vain puskurin kiinnitysraudan ympäri ja hyvin tuli saksalainen auto perässä. Yksi hinausköysikin meni poikki ylämäkilähdössä. Eikä edes puskuri vääntynyt.

    Automaattivaihde osoittautui todella hyväksi, eipä tarvinnut leikkiä kytkimellä ja haistella palavan kytkinlevyn katkuja koko matkaa.
     
  12. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Pitäs varmaan kohta ruveta hiissaamaan valsu tallin suojiin... itkettää kattoa puun alla sitä kun sataa ja lehdet varisee päälle :cry:
     
  13. L.P.

    L.P. Gearhead

    Simot niskaan ja sikaa tiivisteille.
    Nyt alkaa kelit tulla siihen pisteeseen että on aika mulkata automaattiryyppy kuntoon ja kylmän koneen tyhjäkäyntiä isommalle.

    Ei täällä ainakaan väärästi ajeta vaan ihan oikeasti...
     
  14. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Kyllä ajokausi jatkuu näköjään.. ei lähe nissanista katkennu anturi irti ei....
     

Kerro tästä muillekin!