Kukaan ostanut SVT:stä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja virta, 10.2.2013.

  1. virta

    virta Gearhead

    Siis vähän AVKn tyylinen paikka mutta,,,Autoja ei pääse katsomaan ja kohteen sijaintitietokin on vähintäänkin epämääräinen ja kaikki kaupan ehdot tuntuu ostajaa kohtaan melko kovilta.
    Kuvat on huonoja usein jopa pimeässä kuvattuja ja kohteet usein jo toivottoman näköisiäkin mitähän paljastuu lähempää tutkiessa.
    Toivottavasti ei ollut liian negatiivistä tuo nyt tuli mieleen sivuja ja tarjontaa selatessa,muutama halpa kiinnostavakin on tullut vastaan mutta menneet kaupaksi aivan heti joten kauppa näyttää hyvin käyvän.Kellään käytännön kokemusta?
    http://www.vaurioajoneuvo.fi/
     
  2. rb

    rb Double Gearhead

    Kundin tulitintti ostettiin pari vuotta sitten SVT:n kautta.

    Hyvin se kauppa ainakin sujui. Kotona keksittiin että ilmoituksessa luki kaksilla renkailla mutta vaan allaolleet tuli mukana.
    Soitto asiakaspalvelveluun ja toiset renkaat oli parin päivän päästä kotipihalla..
     

Kerro tästä muillekin!