Kukaan tilannut USAasta Kromivanteita? Paras putiikki?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja coupedeville, 8.12.2007.

 1. coupedeville

  coupedeville Gearhead

  Olisi tarkoitus tilata 1992 K1500 Blazeriin 18" Kromivanteet renkaineen suoraan USAsta rahan säästämiseksi.

  Jos joku on tilannut niin olisin kiitollinen kokemuksistanne ja suosituksesta että mikä putiikki on edullinen ja toimiva ratkaisu!?

  Kiitos jo etukäteen tiedoista.
   
 2. illu

  illu 3rd gear

  West coast wheel factory:lla on ainakin melko laaja valikoima. Tosin suurin osa vanteista on kiinalaisia. Esim. FOOSE:n vanteissa lukee made in china.
  Kannattaa laskea tarkkaan kustannussäästö, koska et voi palauttaa vanteita jos ne on huonot. Mulle tuli 20" FOOSE nitrousII vanteet + renkaat tasapainotettuina ja kuinka ollakaan tasapainotus piti tehdä täällä uudelleen ja lisätä yli 200g painoja. (kaikkiin vanteisiin)
   
 3. Mustanggg

  Mustanggg 1st gear

  Ebayssä on ainakin paljon tarjontaa, ja rahti kontissa suomeen ei ole kallista.
   
 4. coupedeville

  coupedeville Gearhead

  Niin tuossa kattelin ja esimerkiksi Sendel Type S77 + Hankook RH07 285/60x18 XL + sovite renkaat ja mutterit = 995$ + toimituskulut mitä sitten mahtaisivatkaan olla ????
   
 5. Mustanggg

  Mustanggg 1st gear

  100€/alkava kuutio kontissa on ainakin joskus tullut vastaan
   
 6. sincere 51

  sincere 51 1st gear

  Kromi alut...

  Hi!

  Olen katsellut Subbariini noita 18" (tai 20") aluja&renkaita (kromipinnalla) ja tässä olisi pari harkinnan arvoista toimittajaa (jos haluaa noita nimekkäitä tuotteita).

  http://www.customwheelsdirect.com

  http://www.bigwheels.net/index.php

  Tosin tuo rahtipuoli paketille on vielä selvittämättä (toimitus&rahti...,koska hankinta ajankohtainen vasta kevään puolella) joten voi olla sellainen loputulos, ettei kannata tuottaa kuin vanteet.

  Euroopan puolella on valitettavan vähän tarjontaa riittävällä kantavuudella (sekä järkevällä hinnalla !) olevista sopivista 18" (tai 20") renkaista ,mutta joitakin vaihtoehtoja kuitenkin löytyy.

  Voisi olla harkinnan arvoista tehdä yhteistilaus ja yrittää saada kuljetus jonkin kontin mukana (olisiko täällä kellään konttia tulossa ? ). Niissä rahtikustannus on yleensä järkevämpiä ja se kohtuullistaa tietenkin tullin jälkeistä loppuhintaa. :lol:
   
 7. hla

  hla Gearhead

  Ja sit tohon päälle vielä tulli +alv kuljetuksen lisäks, niin.....


  Tossa olis yks vaihtoehto: www.gotrading.se .EU-maista tehdyistä ostoksista ei mene tullia.
   
 8. coupedeville

  coupedeville Gearhead

  Juu tulee tulee tullit ja muut mutta USD-kurssi 1€=1.466$ houkuttaa kummasti :D
   
 9. Elevator

  Elevator 1st gear


  Jotenkin näyttää että toi jenkkien tilanne ei ihan just paremmaksi edes muutu. Voi olla aikaa tilailla
   
 10. sincere 51

  sincere 51 1st gear

  JEP !!! Oletettavasti 1.50 menee vielä puhki tai ainakin pysytään jotakuinkin nykyisissä lukemissa. Toinen juttu sitten on tietenkin,miten ko. tuotteiden hinnat (varsinkin renkaiden ) ja rahdit muuttuu siellä. :odroll:
   
 11. stw307

  stw307 1st gear

  Kaverikin tuossa just kyseli VW-kuplaan 4x130 kromirinkuloita, Centerline-tyyliä. Teen varmaan tilausta itte Summitille, tää kaveri ei saanu sieltä mitä etti mutta jos joku muu sieltä jotain kiekkoja tilaa / haluaa tilata niin yv tännepäin...
   
 12. MudMax

  MudMax Gearhead

  Jenkkien nettikaupoista kannattaa lähteä siltä pohjalta, että mitä hienommat sivut, sitä varmemmin koko homma on bullshittiä.
  Eli helppohan ne sivut on laittaa pystyyn, mutta todennäköisyys siihen mitä pystyvät toimittamaan ei aina täsmää lupauksiin.
  Voi tietysti Blazerin jaon kanssa olla helpompaa, mutta jos hinnat näyttävät epäilyttävän halvoilta, tuskin sieltä mitään tulee ainakaan siihen hintaan.
  Esim eräs suomalaisenkin yhteistyökumppani ilmoitti 2-osaisia Centerlinen billet vanteita hintaan 387$, kun hinta Summitissa on pitkälti yli 500$.
  Halvemmaksi ne silti olisivat Summitista jääneet :rotfl:

  Aiemmin mainitulta bigwheels sivustolta rahdiksi suomeen neljälle 20" ARE;n vanteelle ilmoitettiin 650$
  Toisaalta kun ARE;n kiinalaiset "valurautavanteet" on yli puolet painavammat kuin saman kantavuusluokan Centerlinet, niin kilohintahan ei olekaan paljoa kalliimpi (26lbs vs 44lbs) :D

  Jos kiinnostaa vanteitten ja renkaitten painot, www.eastcoasttires.com sivuilla nekin on ilmoitetettu, (ei muuta kokemusta firmasta).
  Tosin aina edes valmistajan ilmoittamat painot eivät pidä paikkaansa, esim. 20" humpuuk XL-renkaalle ilmoitettu paino on 275/45 koossa 35lbs ja 265/50 koossa 50lbs, miun vaaka näytti tälle kuitenkin vain 38lbs.
  Vähemmän jenkkiin sopivia vanteita tehdään EU-alueella, ruotsin hinnassakin on jo tulli ja vielä suomeakin korkeampi alv> Jää tuossa vielä rahdeille ja veroille varaa, kun esim ARE hopster maksaa tuolla alkaen 255 euroa ja summitissa alkaen 122 euroa.

  -----------------------------------------------------

  edit: Unohtui vielä, että muutaman kuukauden kirjeenvaihdon jälkeen näiden bullshit kauppiaiden kanssa, tilasin vanteet Summitilta ja vanteet olivat tontilla reilussa viikossa, vaikka pääsiäinenkin sattui siihen väliin....
   
 13. coupedeville

  coupedeville Gearhead

  Ainut vaan että Summitilta ei saa vanteita :( tai en ainakaan ole löytänyt
   
 14. MudMax

  MudMax Gearhead

  ^Joo, Summitin valikoima kattaa lähinnä perinteiset jenkkiläiset vannevalmistajat, eikä niidenkään tuotanto ole kovin kattavasti edustettuna.

  Voi olla ko. Sendeleitä vaikea saada mistään, koska valmistus on lopetettu:
  http://www.sendelwheel.com/Product_Detail.asp?ID=35

  Tietty bullsh*t kauppiaiden kataloogeissa niitä on vielä monta vuotta, jos yksi sarja jotakin kokoa on ollut joskus jossain tukussa :D
   
 15. sincere 51

  sincere 51 1st gear

  Alut

  Joo!

  Itse katselin Summitilta noita Weld Racing EVO Velociti vanteita,mutta... 530$ kappalehinta (4+1= 2650$ ) + rahdit,tullit ja ALV ) niin tulee paketille kohtuullisesti hintaa siihen mennessä,kun ovat ovella ja siihen vielä päälle n. 1000€ tai enemmän sopivista renkaista :(
  Saa Jenkeistä vastaavan kokoisia American Racingin muita tuotteita asiallisine renkainen pihalleen noiden vanteiden hinnalla tai halvemmalla. :eek:
   
 16. gran sport

  gran sport 1st gear

  Itse ostin vanteet ja kumit Wheelsnextiltä www.wheelsnext.com ja valikoimaa oli riittävästi. Kumit siis päälle laitettuna ja tasapainotettuna eikä ole ollut mitään ongelmia käytössä.
  Samoin toimitukset pelasi hyvin joskin aikaa kului. Pyysin lähettämään Amertradingiin jonka kontissa kamat tuli Suomeen.
  Loppupeleissä oli ihan kannattava projekti, tuli paljon halvemmaksi kuin ostaa täältä. Jännä homma oli, että hintnaksi tuli sama euroissa kun wheelsnextin hinta taaloissa (siis kun kuljetus, tulli ja alvit oli maksettu ja pyörät auton alla).
   
 17. coupedeville

  coupedeville Gearhead

 18. Kylänvanhin

  Kylänvanhin 3rd gear

  Meille tuli vuonna 2003 käkkylään (silloin 1994 STS) Devillen kromatut vanteet Ebaysta jretireco nimimerkillä myyvältä renkaskauppiaalta. Niillä ei ole kalliita nettisivuja, mutta tavara oli priimaa ja tuli sovitusti perille. Tulivat kyllä laivalla, muistaakseni kokonaishinta oli jotain vähän päälle $$$900 luokkaa kun vanteet oli ebayssa $$$780. Veroineen päivineen kaikki 4 kpl reilusti alle sen mitä eräässä täkäläisessä maahantuontimerkkivirmassa, jossa niiiden hinta oli kromaamattomana €€€€€€€ 993/kpl......dollari oli silloin jotain 1.25...luokkaa, joku muu voi muistaa tuon kurssin tarkemmin....... :lol: oikaiskoon sitten tämänkin
   
 19. coupedeville

  coupedeville Gearhead

  Kenelläkään tietoa Zinik vannemerkistä? mun mielestä toi pitäisi olla laadukas?
   
 20. MudMax

  MudMax Gearhead

  Zinik on korealainen vanne, joten kyllä se varmaan ainakin thaimaalaiset voittaa, harvoinhan koreasta romua saa.
  Zinikillä ainakin itse Kim vastaili e-mail kyselyihin todella palvelualttiisti, ja olisi saanut joitain malleja ilman pultinreikiä, eli olisivat pystyneet sheivaamaan offsetin sopivaksi ennen jaon porausta.
  Kannattaa kysellä tarjous Tapsalta, hänellä on Zinikin edustuskin: http://www.benzboy.com/
   

Kerro tästä muillekin!