Kuljetus etelä-ranskasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja gran sport, 29.11.2007.

 1. gran sport

  gran sport 1st gear

  Olisi veneenkuljetustarve etelä-ranskasta. Oliskos jollakulla hyviä vinkkejä/kokemuksia kuljetusliikeistä?
   
 2. katana

  katana 3rd gear

  Espanjasta, Fuengirolasta ajelee suomalainen rekka kerran viikossa Suomeen, mainosti rahdin noutoa myös Ranskan puolelta.Mainos oli uusi Fuengirola-lehdessä (löytyy googelilla)... Siis jos se sun valtamerijahtis mahtuu tavan rekkaan :D
   
 3. Quest

  Quest 3rd gear

  Traktrans Ulvilasta pyörii lavetti vehkeillä ja autonkuljetusautoilla pitkin eurooppaa, hyviä kokemuksia.

  http://www.traktrans.fi/
   
 4. impala1968

  impala1968 Gearhead

  www.varova.fi on tuonut duuniin jotain rompetta euroopasta ja hyvin on hoitunut.
   
 5. pantera

  pantera Double Gearhead

 6. MadMike

  MadMike Gearhead

  Pinnat Panteran linkille...pari vuotta sitten AT itse aloitti erikoiskuljetukset veneillä mutta onko heillä reittä muuta kuin pohjoismaihin?
   
 7. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Jos et vielä ole löytänyt...
  Olis alkuun hyvä tietää veneen koko. Pikkuveneet tulee helposti tavallisessa kapellikärryssä, tarvii muistaa vaan kunnon tuenta/ kiinnitys, voi viedä hippasen aikaa kun joutuu rakentaan tuet. Nimittäin painopiste voi yllättää. Itse ajelin jokunen vuosi sitten tamrockin kallioporakoneita espanjaan ja ranskaan erikoislavetilla, sellaseen veneen kiinnitys olis helpointa. Varova helsingissä varmaan vois auttaa, heillä tota ranskan liikennettä koko ajan.
   

Kerro tästä muillekin!