Kulta..saisko mennä talliin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kesämies!, 18.11.2010.

  1. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    No niin..ensimmäinen oma talli itsellä jossa -65 vanhus odottaa aina niin kiitollisena, että saisi hiukan huomiota osakseen. Onkos muilla vastaanvanlaisia ongelmia, että kauniimpi osapuoli hönkii hieman niskaan kun suunnittelette talliin menoa. Jos ja kun talliin pääsette niin sitten tuntuu, että ei kehtaa olla pitkään (enempää kuin 2h) ettei tule turhaa napinaa.

    Paljonko on mielestänne "ok talliaika" / viikko?
     
  2. pile

    pile Gearhead

    ei voi kuin hymyillä :rotfl: .kaikkea sitä näköjään täälä kyselläänkin.
     
  3. Damned

    Damned Gearhead

    Ei helev... :D

    Jos "tuntuu" siltä että ei kehtaa olla pitkään niin ehkä kannattais asiasta keskustella eikä arvailla?

    99 % ihmisten välisistä ongelmista johtuu siitä, että asioista ei puhuta rehellisesti ja avoimesti.
     
  4. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    ai teillä ollaan vielä tossa vaiheessa harrastuksessa.

    eilen emäntä kysy että miks mä tulin sisälle jo puoli 8.

    ei jaksa vielä napamaillepukeutua ja harvassa ladossa auton käyttely ovet kiinni yhden asennuskaljan haihtumisen jälkeen...
     
  5. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Kys 1: Onko toi 2h siis viikottainen sallittu talliaika? Auto lienee sitten jo valmiiksi hyvässä kunnossa?

    Kys 2: "Paljonko on mielestänne "ok talliaika" / viikko?" En ymmärrä koko kysymystä. Tätä kannattanee kysyä siltä kauniimmalta osapuolelta!
     
  6. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    autoharrastus on alfaurosten hommaa. sanoo vaan raakasti että laitetaanko tosiaan lusikat jakoon vai saako tehdä tarvittavat huoltotoimenpiteet rauhassa.

    ei vaan teekupin ääressä iltasella noita puntaroidaan. sit teet mikä oikein on. sanomista tulee mutta se on sitä elämää...
     
  7. cuda69

    cuda69 Gearhead

    exän kanssa ku alettiin ni sanoin harrastuksesta joka vie paljon aikaa,ja jos ei passaa ni voi lähteä samantien.sen viiden vuoden aikana mitä seurusteltiin se sanoi yhden kerran et voisit sinä joskus olla illan kotona.No sillä oli hevonen,joka vaati kolme tallikäyntiä päivässä.
     
  8. ramman

    ramman Double Gearhead

    :rotfl: hitto mikä juttu :rotfl:
    Seuraavaks se emäntä varmaan käskee ostaa audin ja gantin vaatteet kalsareita myöten.
    Sano sille, että siellä tallilla menee se mikä menee ja jos ei riitä niin sitten vähä lissää :soosoo:
     
  9. jnd

    jnd 1st gear

    kohtuus kaikessa, jotku ei hyväksy viittäkään minuuttia, ja jotku on taas mukana projektissa
     
  10. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    hauska topikki :rotfl:

    joskus menee pitempiä jaksoja tallilla ja puolin ja toisin rupeaa ikävöimään toista, silloin tulee yleensä soitettua kotiin ja kerrottua, että mulla on ikävä ja tuntuu siltä, että nähdään liian vähän, joten tulisitko tänne tallille, laitoin tohon lattialle jakkarankin jo valmiiksi, jossa voit istua :pinup:

    välillä tallilta houkutellaan kotiin päiväkahvitarjouksilla…tai sitten pyytämättä tullaan kannuineen tallille :pinup: välillä tulee itsekin pyytämättä pistäydyttyä kotona pitämässä kädestä kiinni. ajantajuni on niin vääristynyt ettei kanssani edes voisi sopia mitään tiettyä viikkoaikaa.

    kun nainen sanoo, että hmph! taasko sinä menet sinne tallille! et kyllä ole sitten koko iltaa! niin hän oikeasti tarkoittaa sanoa: kulta. kaipaan sinua ja kosketustasi. voisitko silittää minua ja jutella kanssani pienen hetken ennen kuin lähdet tallille :pinup:
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kyllä se kauniimpi osapuoli pikkuhiljaa tottuu ja kohta sulla toi vuorokausirytmi pääsee kääntymään normaaliks harrastajan rytmiks toistepäin eli toi 2 tuntia kotona nukkumassa käyntiä ja loppu vapaa-aika tallilla :rotfl:
     
  12. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Eilenillalla emäntä kävi tallissa kääntymäss ja tuumas ekaksi että anna vähän ääninäytettä Caprisesta. Pienet käytöt siinä niin kehaisi että ihan sydämmestä ottaa ja palas tyytyväisenä tupaan :wink: . Tänään lähti mun anopin kans siskonsa työ vaasaan että saan rauhas laittaa Caprisea leimalle. Että näin meillä (ainakin nyt kun auto tulee emännän käyttöön :rotfl: ).

    P.S. Yli 25v naimisissa :wink:
     
  13. JariV

    JariV 2nd gear

    Varmaan useammalla hepulla toi sanelupolitiikka ei vaan oikeen toimi.

    Itse jouduin joskus kanssa tästä neuvottelemaan ja kompromissi löytyi. Itestähän se on kiinni minkä verran on omasta mielestä sopivasti. Lisää siihen "sopivaan" sen 20% neuvotteluvaraa ja sitten vaan keskustelemaan aiheesta.

    Tosin jos näkemykset eroo ihan huomattavasti niin se on sit jo pahempi juttu...
     
  14. electra1

    electra1 Gearhead

    Tylsähän se emännän on kotona olla jos sillä ei siellä mitään hommaa ole tiskauksen ja siivouksen lisäksi :poff: . Aatelkaapa toisinpäin omalle kohalle, jos meillä ei tätä autoharrastusta ois... Niin että emännälle kannattaa hommata hevonen niin voi sitten harrastaa tasapuolisesti.... Käyhän se mustangikin hepaksi toki :D
     
  15. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    ^jos hommaiskin sille emännälle toisen työn niin olis taloudessa enemmän rahaa harrastaa eikä kävis kummallekkaan aika pitkäksi :rotfl:
     
  16. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Pitkässä liitossa saavutettu etu.
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Re: .

    Toi on rautainen idea, kuka uskaltaa ekana kokeilla ehdottaa kotona tollasta :rotfl:
     
  18. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Heh..ihan hieman provoiluna laitoin mutta ihan oikeasta ongelmasta meilläpäin. Tosiaan tuo 2h päivässä ja pari kertaan viikkoon on meikän saldo tällä hetkellä. Ehkä kokeilen pitää vaimokaistani hiukan kädestä sitten.. :p
     
  19. JariV

    JariV 2nd gear

    Aika vähään on Kesämies tyytynyt jos yhteensä 4h / viikko on aikaa harrastamiselle. Tota on varmaan melko vaikeeta moninkertaistaa kun ootjo tollaseen määrään tyytynyt.
     
  20. 63S88

    63S88 Gearhead

    Pallo jalassa on huono harrastaa... Täytyy antaa puolisolle vähän löysää, toki molemmin puolin.
     

Kerro tästä muillekin!