Kuminroippeilta suojaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja VesaR, 19.7.2007.

  1. VesaR

    VesaR 1st gear

    Taas viimekerralla en muistanut mitään tehdä ja kun Street Slidesta oli kotiin tultu niin karkea kasa pehmeää kuminriekaletta oli takalokasuojan ja takapuskurin väli auton kyljestä täynnä...no edellisvuodesta muistin että parempi olla tekemättä mitään ja seurraavana aamuna kun se mäihä on vielä yön jäljiltä viileää niin rapsuttelemaan ja liottimella läträämään...mutta jälleen kerran aivan sikamainen urakka se kama vaan leviää eikä irtoa...no lopultahan se onnistuu mutta aivan liian kova homma...

    Eli mitä suosittelette toimivaksi ennaltaehkäisyksi? Kontaktimuovi tilapäisesti siihen, vahaus edellisenä päivänä...?
     
  2. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Jättimäiset Back Off kuraläpät?!

    Kumiroiskeethan kuuluu raaserissa asiaan, mutta jos haluaa silti niistä eroon niin kontaktimuovi lienee kokeilemisen arvoinen. Toki paksu vahakerroskin varmaan jeesais vähäsen, mut kyl ne kuminpalat paistuu kiinni aika kovasti. Kaveri laitto kerran viimesen päälle maalattuun museoautoonsa maalarinteippiä suojaks takahelmoihin ja kisojen jälkeen kumipäälysteiset teipit liimattiin tallin seinään! Maalarinteippiä ei vaan kannata kauaksi aikaa jättää paikalleen sinne helmoihin.
     
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

    Dartblowerin Dusteriin asennettiin teipit takaposkiin... :D

    Siis ne teipit on semmoset joita ei edes huomaa ellei käsillä mene kattomaan, ja on muuten helppo pyyhkiä kumit pois!

    www.kalvopiste.fi ne laitto, laatutavaraa ja huomaamattomat!

    Eli tuossa ne on takapyörän taakse laitettu takapuskuriin asti...

    [​IMG]
     
  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Jos et mitään liimailla halua, niin ruiskuta niille kumiin tahriintuville pinnoille jollain paineilmasumuttimella mäntysuopaa edellisenä päivänä (että se ehtii kuivahtamaan kalvoksi pintaan).
    Luulisi lähtevän helposti pesemällä pois.
    Toimii ainakin kokometallirakenteisissa suihkuhävittäjäkoneissa ruutikaasujen suojana.... 8)
     
  5. VesaR

    VesaR 1st gear

    Toihan on hyvä idea!!! Sain nyt lattiansuojakalvoa 5 neliötä, testataan se ensin...
     

Kerro tästä muillekin!