kumit jousiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Härski Hartikainen, 1.5.2005.

  1. madalsin autoani rälläkän avulla pari kesää sitten ja nyt auto on aika gaselli...pomppii helvetisti!auttaiskohan semmoiset tarvikeliikkeestä saatavat kumit mitään jotka laitetaan kierrejousen väliin?jos laittais 6 per jousi..ku ei kehtaa ruveta madallus jousia ostamaankaan ku eihän ne madalla tarpeeksi,40milliä amazonissa :lol: eihän se näy missään!!!et onko kokemusta?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Osta uudet iskarit.
     
  3. Ck

    Ck Gearhead

    Melkein iskarit menneet paskaks jos/kun käytetty vakioiskareita hyvinkin paljon madalletussa paskassa. Eipä nuo kumit varmaankaan enää paljoa auta. Eikä vissiin saa ollakkaan katukäytössä?
     
  4. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Joopa joo.
    Ei ne jousiviritykset auta pomppimiseen vaan iskarit = iskunvaimentimet.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Saako noita kumia käyttää, meneekö leimasta? Ittellä on tollaset, kun parantaa hieman alasjouston jäykkyyttä. 3kpl per jousi... Madallettu keula lyhyillä iskareilla, ei kuitenkaan tarpeeks jäykät...
     
  6. kärrypoika

    kärrypoika 3rd gear

    ootte te hulluja!!! :soosoo:

    Tommonen madaltaminen tappaa auton ajo-ominaisuudet. Madaltaminen on ihan hienoa, jos sen vain tekee oikein ja muistaa turvakkisuuden samalla. Ei kai se sentään niin hienoa ole matalalla autolla ajaa, että tapat ittesi sillä, tai vielä pahempaa, jonkun muun... :mad:

    Joku roti se nyt pitää olla kerjätessäkin
     
  7. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Joo kolme per kierros, niin saa leimalle.
    Ja kannattaa vetää rautalangalla kiinni, niin ei tarvitse keräillä hidasteen jälkeen tieltä niitä.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kumia kierrejouseen

    Riittävän iso paineilmaletku kierrejousen langan päälle ujutettuna on myös varteenotettava kikka, jos halkaisee letkun niin pääsee helposti asentamaan ja kokeilemalla etsimään sopivaa määrää...pätkinä tai pötkönä...
     

Kerro tästä muillekin!