Kun kaverit jättää sut kotiin jenkkivehkeellä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 23.8.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    moi kaikille alan miehille ; eli kun frendit jättää sut iloisen illan jälkeen kotiin jollain kivalla jenkkivehkeellä, niin vilkuiletko silleen humalassa niitä takavaloja, ja hymyilet hölmönä itsekseen, kun etääntyvä kasi toivottaa sulle hyvät yöt. Kaikki jotka tajuaa pointin, niin heittäkää kommenttia/kokemuksia :grin:
     
  2. Roadrunner

    Roadrunner 1st gear

    Se vasta hienoo on ku kaato kunnossa tulee kotiin jonkun corollan kyytis ja basso hakkaa nii et koko naapurusto herää.
     
  3. koni

    koni 1st gear

    Lähestulkoon poikkeuksetta ja varsinkin jos ne takavalot sattuu kuuluumaan omaan pirssiin!
     
  4. Duster

    Duster 1st gear

    Se on kans ykköstä, kun on kuski ja saa omassa autossa kaljotella ja kuunnella kasin pörinää!
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Miten tää surkee viinan kanssa läträäminen liittyy autoharrastukseen???????????????
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Muistan kun muutama vuosi sitten noin15 kesäisenä alkoi jenkkiautot kiinnostamaan toden teolla. Naapurissa kävi eräs tyyppi aina pyörähtämässä buickilla ja aina kun se yöllä lähti niin aukaisin tuuletusikkunan huoneestani että sain kuunnella kasin murinaa. Kyllä se 455:sen ääni sekoitettuna kumin huutamiseen oli paras iltasatu sitten äidin tarinoiden :smile:
     
  7. Otto

    Otto Gearhead

    Juu, kyllä näin käy. Vaikka koko illan/päivän/reissun/viikonlopun olis ollu autossa sisällä ja pyörinyt ympärillä niin kummasti niitä valoja vaan jää katselemaan... en tiiä mistä johtuu, mut näin se on :smile:
     
  8. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Todellisuus on vain viinan puutteesta johtuva illuusio.
     
  9. -riku-

    -riku- 1st gear

    Kyllähän tossa vinha perä on. Itsekin jään aina katselemaan perävaloja kun kavereita käy jenkilllä kylässä. Jotenkin sitä vaan jää katsomaan, minä kylläkin selvistä päin. Viinaa kun en tarvitse hyviin fiboihin.
     
  10. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    Joo, asennevammaisuutta jos tarttee viinaa ja tupakkia hyvään oloon :smile: Mutta kyllä toi pitää kutinsa, että perävaloja tulee kyylättyä. Tosin viimeaikoina oon ite ollu kuskina..
     
  11. pannupää

    pannupää Gearhead

    Surkea läträäminen ei oikein liity, taidokas hiprakkailu silloin tällöin maustaa kivasti. Jos jäljellä on ruosteinen dartin takaovi, kun muut osat on myyty dokaamisen rahoittamiseksi, ollaan tietty menty ainakin hetkeksi hakoteille. Mutta kysymykseen: tunne on hieno.. hilpeä ilta takana, kesäaamun aurinko alkaa hapuilla ylöspäin, kaste tuoksuu ja loittonevan isolohkon murina sekoittuu linnunlauluun.. siinä kelpaa huojahdella vienossa tuulenvireessä...
     
  12. koni

    koni 1st gear

    Oli sen viinan kanssa kuinka tahansa niin ainakin äsken oli ihan vitun siistiä kun tipuin himaan nukkumaan chopatusta '60 DeSoto:sta ja katselin kun takavalot katoaa pimeyteen ja 361 murisee yhdellä suoralla putkella ilman vaimentajaa.
    Kännissäkin on silti kiva olla.
     
  13. fb67

    fb67 1st gear

    :wink:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: fb67 2003-08-24 10:02 ]</font>
     
  14. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Koni hei, siinä Sestossa on tosiaan aikas mielenkiintoset soundit, ja ne takavalotkin on sikahärskit. Ilmankos ei jätkää viikonloppuna täällä näkyny, oli vissiin teilläpäin...?
     
  15. koni

    koni 1st gear

    Jep, oli kyllä.
     
  16. koni

    koni 1st gear

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: koni 2003-09-14 11:09 ]</font>
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Toinen juttu on kun varttuu että polkasis kaasuu ny ees vähän....
     
  18. Duster

    Duster 1st gear

    No eihän se viinan juonti pää asia ole, mut selvinpäin olen itse kuskina niin jää valojen katselu muille. :lol:
    Välillä on mukava itsekin vain kyydissä loikoilla.
     
  19. 67

    67 1st gear

    onhan se kivaa.mut jos ny sattuis käymään niin et yömyöhällä oman auton valojen loittoamista,kotipihalla, seurailisin?se olisi varastettu just nenäni edestä,tai emännällä olis joku toinen mies.perskles.ja sehän ei sovi se!!
     
  20. Wiikki

    Wiikki 1st gear

    Usein on vielä pakko kannustaa kaveria hiukan polkemaan lähtiessään, omaksi iloksi ja naapurien kiusaksi.
    Toinen tollanen pakonomanen ele on muuten ainakin itsellä, että aina kun sattuu ajamaan tunnelissa on pakko kaasutella. Kumisee melko mukavasti ja saa usein myös muiden autoilijoiden huomion, jos ei aiemmin ole saanut...
     

Kerro tästä muillekin!