Kunnallisvaaleissa autoharrastajia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kuntavaaliehdokas, 26.10.2012.

  1. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Olen Keiteleellä sitoutumattomana ehdokkaana kun pyysivät.Yritän vielä saada jokusen kansanedustajan kuuntelemaan mielipiteitäni harrasteajoneuvolaista .Saadaanko sitä koskaan,onkin eri asiaOnhan minulla ainakin jonkin vähemmistön onnennumero:viistöistä (15)
     
  2. Olaviman

    Olaviman 1st gear

    Myös Tampereella olisi tarjolla harrastaja valtuustoon, Erno Karjalainen 529, ja itse siis täällä kirjoittelen. Harrastajan ura on vasta parin vuoden mittainen, mutta sitäkin tiiviimpi, edellisenä kesänä en päässyt Hämeenkatua kuluttamaan kun tuli veivi lohkosta läpi, ja jouduin rakentamaan uuden myllyn mopariini. Tulevan kesän osalta Hämeenkadun kohtalo näyttää pahalta.

    Nettisivut löytyy osoitteesta www.ernokarjalainen.fi
    Ja facebooksivut www.facebook.com/karjalainenerno

    Tärkeimpiä teemojani on vapaudet ja vastuu, rajoitusten purkaminen, sekä tietysti se, että vihreät eivät pääse heikentämään autoilijan asemaa.
     
  3. signet

    signet Gearhead

    Pyytelivät meikäläistä ehdokkaaksi,kerroin että kiitos luottamuksesta,mutta aika ei riitä yhteisten asioiden hoitamiseen,kaikki aika menee yrityksen pystyssä pitämiseen.Kuulostaa itsekkäältä,mutta aika monen perheen toimeentulo on tämän firman hyvinvoinnista kiinni.
     
  4. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Olispa päijäthämeessä vastaavia (ei v8 moottoreita räjäyttäneitä ) ehdokkaita tarjolla. Muutoin äänestän poliisin pois kadulta.
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

  6. Vilih

    Vilih 3rd gear


    On lahdessa. PS.Vaalinro 295...iso peukku tälle
     
  7. 0132

    0132 Gearhead

    Onkos muuten tiedossa täältä vuoden 2016 pyöräilykaupungista ketään ehdokasta, kenen mielestä ainoat sallittavat liikennemuodot ei ole pyöräily ja helvetin ruman väriset bussit?

    Niin jos ei ilmi käynyt niin Jyväskylästä kyse.
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Onhan teillä siellä traktoreita. Eikös se oo jyväskylän kansallisauto?
     
  9. 0132

    0132 Gearhead

    Taitaa nekin olla naapureilla
     
  10. cdi

    cdi Double Gearhead

    No ei ainakaan pikavilkaisulla ollut Pauli P enää ehdokkaana?

    Mutta noin yleensä kannattaa valita sellainen ehdokas joka ei saa palkkaansa veroeuroista.
     
    KajS tykkää tästä.
  11. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ei tietenkään Jyväskylässä, kun asuu naapurikunnan puolella. Mutta ei tainnut olla täälläkään ehdokkaana?

    Ja traktoritehdas on Suolahdessa, joka nykyisin lausutaan Äänekoski.
    Muutti Jyväskylän Tourulasta Suolahteen 70-luvun alussa.
     
    Pertti K ja KajS tykkäävät tästä.
  12. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Olenko nyt ihan ymmärtänyt väärin, kun ehdokaslistoja selaillessa sdp:n ja vasemmiston ehdokkaina on melko paljon yrittäjiä, ihan isojen firmojen. Ja kokoomuksella sitten mm. työttömiä.
     
    rb ja KajS tykkäävät tästä.
  13. cdi

    cdi Double Gearhead

    En osaa vastata miten pitäis ymmärtää kun reppuselkä kokkarit ajaa sen 4% hyvätuloisen asiaa. Solidaarisuus sopii sangen huonosti asiaa selittämään,onko kyse sitten jostain kigseistä joita nykyään tunnutaan saavan mikä mistäkin extrem tempusta.

    Kyllä tikkakosken mannekiinit luetaan nykyään nykäskyläläisiksi. Eri asia sitten jos on joutunut evakoksi ,huonoista päätöksistä saattaa joutua tekemiään tiliä ,siinä ei sitten kunnallisneuvoksen käälyt paljoa paina kun kypärämäen karpaasit suuttuu.
     
  14. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Listoillehan pyritään puolueesta riippumatta ottamaan mahdollisimman laajasti erilaisia tyyppejä että saadaan puolueelle ääniä.
    Jos ei oma ehdokas mee läpi niin sen äänen saa siitä puolueesta joku muu enemmän ääniä keränny. Sen takia ei kannata äänestää vasuria/vihreetä vaikka tietäis sen olevan kuinka hyvä tyyppi jos ei se kuitenkaan pääse läpi :).

    Itse pyrin yleensä katsomaan jonkun lähelle omaa ikää olevan yrittäjän jostain enemmän oikealle kallellaan olevasta puolueesta. Pääasia ettei ainakaan äänestä ketään kunnan työntekijää, ne pitäis jäävätä kokonaan kuntavaaleista:mad:
     
  15. Äänestykset on alkaneet ympäri Suomen! Äänestäkää autoharrastajia. Älkää jättäkö äänestämättä. Jokainen annettu ääni lasketaan ja äänestämättä jättäminen on sama, kun äänestäis pahinta vastustajaa!
    Olen ehdolla Vantaalla nro 327
    Timo Vuorinen, ps
     
    Karpov tykkää tästä.
  16. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Kuinkas kävi, tuliko autoharrastajia valituksi valtuustoihin ?
     
  17. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Lahessa ei ainakaan, jos oikein aamulla puoliunessa katoin.

    Edit. Hannu Kaasinen näköjään pääsi.
     
    Muokattu: 10.4.2017
  18. Substitute

    Substitute Gearhead

    Mitä hourailet? En ole enkä ole ollut poliitikko, enkä edes vaaliehdokas enkä saa palkkaani verorahoista. Muistaakseni kerran olen ainakin tuon palkka-asiani sulle jo selventänyt.

    Ja toisaalta, jos olisin poliitikko tai kuntavaaliehdokas tai jos saisin palkkani verorahoista, niin sehän olisi ihan ookoo. En näe noissa mitään ongelmaa.
     
  19. Substitute

    Substitute Gearhead

    Onnea Heikki Skyttä uudelleenvalinnan johdosta.
     
  20. SS-454

    SS-454 Gearhead

    Kouvolassa Sheikki Laakso :odcool:
     

Kerro tästä muillekin!