kuolonuhreja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja exchevelle, 26.9.2009.

  1. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Mä muistelen, että parhaat ajat ois ollut alle 10.5. Toi Vesan auto olis kuulemma ostettavissa eikä hinta ole paha.
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Saatto tosiaan loppuaikoina mennä noinkin kovaa, niin mäkin vähän muistelin mut en uskaltanu laittaa. Ton uuden näin vaan kerran Kouvolassa, ja siinä oli kaikki hilavitkuttimet otteessa ja ainakin muistelisin, et oli hieno. No, oikeestihan kaikki Valiantit on! Ja saman kuulin, et olis järkihintaan myynnissä.
     
  3. Lungreen

    Lungreen 1st gear

    Hangon kilpailussa nokka edellä ojaan ja siitä n. 20 metrin ilmalennon teki punaisella Valiantilla Timo Kulmala, satuin jostain syystä olemaan paikalla.

    - Luppe -
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Paitsi, et oli vihree hopeenvärisellä raidalla ja chopattu. Myöhemmin ajeli Erikssonin Arin punasella kopalla samalla tekniikalla muistaakseni jopa 9.7, 340 manuaali ja lehtijouset, tottakai. Auto ja tekniikka on vieläkin tallissa, käsittääkseni aika lailla vain ajoa vailla.
     
  5. Lungreen

    Lungreen 1st gear

    Jykä oot oikeassa, mä muistin että tosiaan olis ollut punainen mutta niinhän se oli että ajeli Arin autolla loppu aikoina ja tais olla myös lähiaikoinakin.

    - Luppe -
     
  6. human62

    human62 1st gear

  7. 69

    69 Gearhead

    :eek:
     
  8. valiant65

    valiant65 Gearhead

    On se vaan hieno juttu että näissäkään tapauksissa ei henkilöille tapahtunut mitään.

    http://www.youtube.com/watch?v=V3mEpRKqqBU

    Mutta se tietysti nyppii että Saarinen ei saanu venytettyä maaliviivalle asti, olis väliaikojen perusteella ollu mahkut OL:n ekaan indeksinalitukseen tirisevällä pikkulohkolla... :odroll:
     
  9. Fireball

    Fireball Gearhead

    Voe voe, taas Englishtown ja toisinto Kalittan onnettomuudesta. Jokohan oli ton radan viimenen kisa
    Neal Parker TAFC died
     
  10. MR 340

    MR 340 1st gear

    Melko varmasti tulee radan sulku.
     
  11. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Sulkeeko ne usassa ratoja? En jaksa uskoa, että toi rata menisi kiinni, lisämuutoksia vaaditaan varmaankin. Suomessa varmaa menisi koko laji pannaan parin tapauksen jälkeen...

    Ikäväähän tuo on aina ja eikä noita toivoisi tapahtuvan ollenkaan.

    Mopohommissa Man-saarella meni taas pari ukkoa ja show vaan jatkuu,sielä on kuollut yli 200 motoristia vuosien saatossa.
     
  12. lordC

    lordC Gearhead

    Kolmas tapaus Ruotsista, taisi olla myös 80-luvun puolella tai 90-luvun alussa. Stock vai oliko vielä Standart luokan kuski ei jarruttanut Mantorpin radan päässä lainkaan vaan ajoi ulos. Sai ilmeisesti sairauskohtauksen ajon aikana. Orggispenkki orggiskiinnityksin ei ainakaan lisännyt mahdollisuuksia selvitä hengissä. Lopullinen kuolinsyy saattoi olla myös em. sairauskohtaus. Kilpuri oli muistaakseni '67-'69 fastback Barracuda.

    Muistin varasesti tää oli A/MS Cuda hemillä ja tais alku syy olla toi orkkis penkki,jonka selkänoja katkes.
    Mut ainaki kaatokerhoon liitty vuonna '90 Jari Myllykoski EG SBC/Fiat 127lla Alastarolla maalipäässä,200km/h katollaan perille. Oli hyvää tekoa,niin ajoi seuraavana päivänä teipillä korjatulla katolla... Eikös tääkin auto sitte myöhemmin kyllä tuhoutunu radalla?
     
  13. Teukku

    Teukku 3rd gear


    Kuulostaako Kristiina Niemi tutulta???

    Vaimikäsenytoli....... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  14. Cossie

    Cossie 1st gear

    luin kyllä hätiköiden viestiketjun läpi, mutta onko unohtunu Vesa Pakaraisen kaato Kalajoella, siinä oli enkelikuoroon liittyminen lähellä! Ikävää että näin kävi myöhemmin ratojen ulkopuolella :cry:
     
  15. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

  16. W-409

    W-409 1st gear

    Kyllä se tais justiinsa olla tuo Kristiina Niemi. Ja mun muistaakseni auto olisi ollut pelleille hiottu Valiant. Samaa vuosimallia kun Mannerkoskella. Muistanko ihan väärin...? Tuohan eka lähtö autolle kyseisessä kisassa... Mutta tullaankohan Niemeä vielä näkemään radalla?
     
  17. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kyllä se oli aaspeni joka meni nurin, valiantti käsittääkseni ei vaan lienee tälläkin hetkellä ajovalmiina.
     
  18. Teukku

    Teukku 3rd gear

    Joo kyllä se oli tuo aspen.

    Ja väriki oli tapahtuma hetkellä jo matta musta...
     
  19. W-409

    W-409 1st gear

    Onko jollain kuvaa tosta Aspenista? Mulle ei kyllä tule mieleen... Kai se Valiantti sitten pysyi ihan pystyssä ja Aspen keikkasi...
     
  20. 383

    383 Gearhead

Kerro tästä muillekin!