Kuopion seuraavat? (peitenimi savolaisten deitti-palstalle)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Kapinakatti, 2.10.2004.

  1. Marika

    Marika 1st gear

    Kuulostaa ihan siltä että turha edes yrittää kääntää miehen mieltä :wink:
     
  2. dean66

    dean66 Gearhead

    minun mieli on kuin tuuliviiri, se kääntyy aina sinne, mistä tuulee houkuttelevimmin ;)

    -a-
     
  3. Marika

    Marika 1st gear

    Just joo :lol:
    Ehkä minä vielä soittelen sulle perjantaina :p
     
  4. dean66

    dean66 Gearhead

    soita vaan, perjantaille ei olekaan vielä mittään tarkkaa sovittuna;)

    -a-
     
  5. batgirl

    batgirl 1st gear

    Homoketkuttelua :D elähän nyt.. mikäs siinä katellessa liukkaita lantion liikkeitä. Nii noh, tämä nyt oli naisnäkökulmasta ajateltu. Ei ehkä miehille niin iske :rotfl:
     
  6. Maybellene

    Maybellene 1st gear

    Peer Günt Henkassa perstaina. Sinne lienee pikkupakko vääntäytyä. Paikka ei tosin mikään paras mahollinen. :odroll:
     
  7. dean66

    dean66 Gearhead

    ja liput on YHDEKSÄN euroa! hiddo, vaikka kyntti on ihan huippu, niin on tuossa aika käsittämätön hinta siitä huolimatta. tosin, eihän sille mittään maha, tuollahan sitä varmaan tullee pojotettua, jos ei kukkaan parempaa tarjoile :D

    bätköörli, tottahan tuo, että lanneliikkeet on oltava liukuvaiset ja sulavalinjaset, ihan näin miesnäkökulmastakin (ah, niitä shakiran videoita:) vaan saapa nähä mittee se lauantain shöy antaa... no, minä kilttinä raportoin ku pyydettiin :D

    kestäkää.

    -a-
     
  8. Marika

    Marika 1st gear

    Pojat sai tuossa just houkuteltua mukaansa Henkkaan huomiseks joten sinne siis.
    Dean: eikun lähdet meidän mukaan!
     
  9. dean66

    dean66 Gearhead

    ai lähen? no perkama, tietysti lähen, jos eivät muualle houkuttele :D pittää soitella huomenna ku tietää tarkemmin :)

    -a-
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikö nää deittijutut vois hoitaa yv:nä.
     
  11. dean66

    dean66 Gearhead

    ei vois, näin saadaan katsos ystävä rakas enempi kiinnostuneita aiheeseen ja luodaan tarjonnalla kysyntää. yksinkertaista mutta tehotonta:)

    -a-
     
  12. Kapinakatti

    Kapinakatti 3rd gear

    No. jopas jotakin kutittaa jos ihmiset hoitelee vaikka tätäki kautta deittejänsä. Johan se topicin nimessä sanotaan ( Kuopion Seuraavat- (peitenimi savolaisten deittipalstalle tmv.) :odroll:
    Luulis ketään haittaavan jos vaikka täällä on seassa näitäkin.

    Ja sitäpaitsi. tällaisena puol erakko- kiireisenä- perheenäiti- uranaisena on kyl ihan kiva tietää josko jossain oisi porukkaa menossa, jos ehkävaikkavahingossa sattuisi pääsemään/ jaksamaan humpalle, ni tietää mihin suunnistaa 8)

    Niinkert.
     
  13. Maybellene

    Maybellene 1st gear

    Minusta on vaan positiivista, jos immeiset täällä kertoo mitä missäki tapahtuu. Tätä kauttahan se info nii mukavast välittyy kaikelle kansalle. Eihän se näjes olis yhtään huonompi homma jos vaikka noihin kinkereihin vääntäytyis muitakin kuin kerhoille pesiytyneitä kantapeikkoja. Jos toki, TOKI niitäkin on aina mukava nähdä. :lol:
     
  14. Kapinakatti

    Kapinakatti 3rd gear

    Maybellene :wink:
    Aivan.
     
  15. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    No nyt se sit on varmaa. Nurmeksen serkut tulee ja pelastaa yksinäisen maalaispojan (minut) ja tuovat suureen maailmaan. Jee! Kaipa se on sit tuo 15 kärsittävä. Pitää vaan yrittää pitää hauskaa koko rahalla.
     
  16. toomass

    toomass 1st gear

    :soosoo: hyi hyi kuopiolaiset! eilen varmaan kuopion historian paras keikka ja kuopiolaiset loistaa poissaolollaan. eikä pidä haukkua lippujen hintoja. kunnon bändistä on opittava maksamaan. mut tää onkin kuopio. vielä kerran :soosoo:
     
  17. dean66

    dean66 Gearhead

    perjantai : Peer Günt, kuten käskettiin :) oli taattua rymistelyä, korvat ei soi enää :D sen jälkeen piti karata Crony'siin, olihan siellä sentään elokuvan Pitkä Kuuma Kesä :n huippuesiintyjät, Kalle Päätalo nimittäin. aivan huippua sekin:)

    lauantai : siitä musikaalista raportoin vain kuiskaillen, poijat antaa selekään jos hehkutan discomusiikin tahtiin täällä :D mutta voin sanoa, että hiki tuli kahtoissa ja ihmisvartalon notkeus on kyllä jotain sanoinkuvaamatonta :D

    harmillista, jos se LTT koki yleisökadon, mutta tämähän on kuopio... saapa nähdä miten keikkoja kuopion suuntaan enää järkätään. francinen keikkaraporteissa sattui kesäisen viihekartanon keikan jälkeen tälläinen lausahdelma

    "Maksaneita oli bileissä vain hieman yli 200, joten perseelleen meni, muttei onneksi totaalisesti. Toivottavasti Texans- rundilla porukkaa löytyy enemmän, muuten saavat meikäläisen järkkäämät bileet Kuopiossa loppua siihen..."

    että semmosta...

    -a-
     
  18. Marika

    Marika 1st gear

    Kyllä nyt harmittaa kun ei ollu lauantai-iltana lähtijäksi, mutta Peer Günttiä kannatti mennä katsomaan.
     
  19. Kapinakatti

    Kapinakatti 3rd gear

    Voi ei! Taasko oli porukka hukassa. :-?
    Ei kiva. Tää makasi sängyn pohjalla perjantaista suoraan la-su yöhön raatona. Migreeni vei. Ei paljon ollut tekoa bileisiin kun ei töihinkään kyennyt :(

    Mutta kiva että oli kuitenkin hyvät partyt- toivotaan, että ihmiset löytävät laajemmalti paikalle.
     
  20. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    ..

    Joo, täytyneen tunnustaa että pirskeet jäi väliin , valitettavasti. Guntti on tullu jo nähtyä joten 9 ekee ei oikein houkutellut. Lauantai 15 ekestä puhumattakaan.Opiskelijabudjekti on toisinaan armoton..Tosin ainahan se tiistain "yhden" kestää.. 8) Tupis voisi mitä ilmeisemmin luennoida aiheesta enemmänkin...

    Mutta jos nyt kerta puheet pitää paikkansa niin lauantaina tämä tyttö suunnistaa Iisalmeen juom...siis kuuntelemaan sivistyneesti maanmainiota mussiikkia.

    Mitäs Kapinakatille kuuluu? Pitäs joskus valloittaa alepubi tai jotain..Jos sun ukkoskin kunto kestäs tällä kertaa :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!