Kuskin ikkunan vika, Chevy Van 6,5 -00

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja mpjaprotopaja, 14.10.2007.

 1. mpjaprotopaja

  mpjaprotopaja 1st gear

  Kokemuksia vastaavasta ja mikä oli korjaustoimenpide?

  Muutaman kerran aiemminkin ikkuna oli tehnyt temput ja jäänyt ala-asentoon kun olin laskenu ikkunan kokonaan ales, ja taas se teki sen.
  Menimpä kehä3 nesteelle pesee autoa ja kun ajomerkit on just saman levynen kuin renkaiden reunojen väli, jouduin ajamaan pää ikkunasta ulkona, pesukone näytti stoppia ja starttas pesun, paitsi että kun yritin laittaa ikkunaa kii, sepäs ei tullukkaa ylös. Ja kuinka yllättävää, tuli kuskin ja sisustan liuotinpesu samalla. Liuottimen levityksen jälkeen karkasin pakittaen ulos hallista (onneks tulo-ovi oli auki).
  Siinä liuottimia sylkiessä yritin räplätä ja hakata ikkunan katkaisijaa ja ikkuna nytkähti. Hetken päästä se nytkähti taas. Sitten se nousi muutaman sentin jolloin sain siitä kii ja kokeilin työntääkö se moottori vai ei. Moottori työnsi aivan sikapienellä voimalla ikkunaa ylös, ja sitten sekin loppu. Hetken räplättyäni se nousi taas vähän normaalilla nopeudella ja samalla metodilla jatkoin kunnes ikkuna oli kii. Sitä ennen ja sen jälkeen se on toiminu taas moitteettomasti.
  Mitähän siitä alkais tonkia?? Katkaisijaa vaiko moottoria vaiho virransyöttöä vai mitä?????
   
 2. _Late_

  _Late_ 3rd gear

  en tiedä tarkalleen minkälainen systeemi tossa on mut jos siellä jotain vaijereita tai joku vivusto niin se voi jumittaa tai moottorista hiilet kulunut, kontakti pinnat paskaset tai jotain muuta vastaavaa..
   
 3. lansive

  lansive 1st gear

  Sama vika allekirjoittaneen -01 Grand Voyagerissa. Purin oviverhoilut, kokeilin kytkimien toiminnan ja tarkastin kaikki mekaaniset osat. Kaikki oli kunnossa, ei ollut kurassa tai ruostesuojamassassa, mutta ei vaan lasi liikkunut ilman käsin räpläystä. Moottoria ei ole tehty huollettavaksi, joten en päässyt katsomaan mitä siellä on, mutta luulen että se vain on käyttöikänsä päässä. Kunhan joskus saan tuon vaihdettua, niin täytyy silloin voidella kaikki paikat hyvin ja toivoa, että uusi kestää paremmin.
   

Kerro tästä muillekin!