Kustom Duett

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja H-V, 18.9.2020.

  1. juha745

    juha745 Gearhead

    Muokattu: 30.11.2020
  2. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Sulle oli tarjolla tässä aikaisemmin ajovaloja.
    Myit kuitenkin yhdet omat tosi hienot joista toisesta puuttui lasi.
    Oliko vaikea kun oli niin kaareva?
     
  3. H-V

    H-V 2nd gear

    Mulle jäi vielä yksi lamppu jemmaan ihan tarkoituksella. Lamput ja ylimääränen maski menikin Hytösen Esalle omaan projektiin. Tarkoitus oli säästää yksi lamppu, jonka halkaisisi puoliksi ja tekisi siitä yhdestä kaksi valoa, jos siihen päädyn. Black friday tyyliin ota 1 maksa 2 :rotfl:
     
  4. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Spinnerissä oli joskus 10 vuotta sitten juttu jossa tavallisesta PV:stä oli tehty kaksipaikkainen Bisneskupee ja keulaa oli samalla muokattu enemmän 1930-luvun tyyliseksi.
     
  5. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Onkos tälle Duettbakerille tapahtunut mitään?:odeek:
     
    H-V tykkää tästä.
  6. jonesv8

    jonesv8 Gearhead

    Tulee kyllä härski laite kun saat valmiiksi. Tuohon tekniikan vaihtoon liittyen tuo vanha tappikoneen lohko ei hirveästi eroa vinokoneeseen jos nostaa pystyyn. Tuossa linkissä hieman aihetta asiasta https://www.vrcf.fi/foorumi/index.php?topic=3925.msg141999#msg141999
     
    H-V ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  7. H-V

    H-V 2nd gear

    Jäänyt näköjään päivittelyitä tekemättä, mutta hengissä on tämä projekti! Ihan niin paljoa en ole Duetin kanssa kerinnyt puuhastelemaan, kuin mitä olisin halunnut (Kaikenmaailman omia väliprojekteja tai muita jelppimässä). Toisaalta, onpahan ehtinyt mietiskelemään mitä kaikkea tälle teen. Yksi mietintämyssyssä muhiva ajatus liittyy moottorinohjaukseen, käyttääkö alkuperäistä Lh-jetronicia vai Mega, Hestec, joku muu, mikä? Jemmasta kyllä löytyisi 740 volvon johtosarja ja älhoon boksit. Tällä hetkellä aion kyllä pitää moottorin vakiona, mutta jos myöhemmin sattuukin tulemaan inspistä virittelypuuhille. Funtsitaan..

    Aloin mallailemaan PeeVeen takaloksuja paikalleen. Noita korin muutostöitä hankaloittaa hieman se, että ei pääse riittävän kauaksi, jotta näkisi kaikki linjat yhtä aikaa. Omaan silmään passaa nuo loksut vaikka vähän pitääkin muotoja työstääkin (kuten lokarin alareuna vastaamaan studebakerin etulokarin muotoa. Leveämpää vannetta huutaa kyllä alle :D

    [​IMG]

    Sitten aloin pellittämään noita takasivuikkunoita umpeen. Tätä varten olin hommannut reilun satsin 1,25mm peltiä. Vahvikkeeksi sisäpuolelle tein 3mm lattaraudasta X-muotoisen kehikon estämään vetelyitä. (niistä en tietenkään muistanut ottaa kuvaa o_O)

    [​IMG]

    Sittenpä sattui niin, jotta lupauduin tekemään huollon kaverin aspenin laatikkoon, niin siitä hyvästä sain palkaksi (tai kostoksi?) 1982 Datsun 720 pickupin :rolleyes: Ajattelin hitsata siitä rungon ja kopan kuntoon, mutta kun ei jaksa joka päivä liikutella autoa tallin sisälle ja ulos niin päädyin, että siksi aikaa Duetti menee pihalle miettimään tekosiaan.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Vasta pihalla näki paremmin, että miltä tää oikeasti näyttää. Ainakin etulokareita pitää tuoda vieläkin taaksepäin ja muotoilla nuo alareunat niin, että ne olisivat suorassa. Astinlaudat on tulossa, niin ei näytä niin traktorilta, sekä madallus luonnollisesti. Jostain pitäisi löytää eteen madaltavat jouset.

    Kyllä tästä jotain vielä tulee. Sanomista ainakin.

    Loppuun vielä kuvia datsunista :confused:

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Piti kokeilla kiillottaa venakoppaa, Bling Bling!
     
    falcon1, teippi-mikko, isalmela ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. H-V

    H-V 2nd gear

    Joo, näitä sun kuvia tulikin tutkittua vrcf puolella useampaan otteeseen :D Halusin käyttää vinokoneen omaa laatikkoa, niin sen takia mallailin sen vinoon.
     
    jonesv8 tykkää tästä.
  9. alone

    alone 1st gear

    Moro! Onko Seppälän kimppatallissa vapaita neliöitä tällä hetkellä?
     
  10. H-V

    H-V 2nd gear

    Tällä hetkellä on paikat varattu, mutta huudellaan oodeella jos vapautuu
     
    alone ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  11. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Tapahtuukos siellä tallilla mitään autoille?o_O

    Niinku tähän tyyliin:

    [​IMG]

    :rotfl::rotfl::rotfl:
     
    H-V ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  12. H-V

    H-V 2nd gear

    Kyllähän täällä nyt aina vähän jotain tapahtuu :lol: Perhana duettia en oo kerenny pajottaa, kun on noita muita projekteja ollut.. :odoops: mm. Jostain syystä talliin tuli studebaker lark cabrio, joka sekin on tottakai pahvilaatikkoprojekti:rotfl: Nyt ei kyllä enää yhtään uutta romua tuu tontille (ehkä) :poff:
     
    Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
  13. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Näihin Jenkkeihin jää helposti jumiin. Tekisi monesti mieli hankkia uusia sopivan osuessa kohdalle. Varsinkin jos on helpohkoja projekteja.
    Yritän kuitenkin välttää liian haastavat ja aikaa vievät, jotta voisivat joskus olla vielä ajettavia. Sillä sehän on tarkoitus,vai?
    Tässä ulkona istuskelen ja mietin mitä viikonloppuna olisi hyvä tehdä c10.
    Jotain linja vetoa, lähinnä jarrut taakse vielä jäljellä.
    Pakoputkisto ok, apukuskin puoleiselle puolelle suunnattuna, takapyörän eteen rosterisena.
    Isompia tekemättömiä/sopimattomia on maalaus. Sekin vielä varmaan järjestyy.
    Pitääpä tulla pyörähtämään siellä päin ylimääräisen ajan osuessa kohdalle ja katsomaan onko ketään paikalla.
    Ei muuta kuin tsemppiä projekteille.
     
    Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!