Kuva-arvoituksia

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja freetime-cruiser, 9.5.2010.

 1. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Olen 99,9% varma että tällainen topicci on aikanaan ollut, mutta nyt en vaan haulla löytänyt sitä, joten pistetään uus keskustelu pystyyn :D

  Meikäläiseltä henk.koht. tulee varmaan useampiakin kuva-arvoituksia lähiaikoina, kun olis tarkotus navetan vintillä tehdä inventaariota ja hävittää noita romppeita sieltä, paljon vaan on tavaraa jotka on tullu isommissa kuormissa vuosien varrella eikä oikeen oo hajua mistä autoista kaikki ovat peräisin. Tavaraa löytyy Ford Thamesin katkojan kärjistä 6-voltin H4 polttimoihin, ja kaikkea siltä väliltä, jospa vaikka Kouvolan torille ehtisi tässä kuun lopussa :)


  http://i149.photobucket.com/albums/s59/ ... voitus.jpg

  Aloitetaan tuollasella. Lampun takana lukee Germany joten lienee saksalaisesta kapineesta, vahva tunne että on Fordista mutta en nyt googlen kuvahaulla saanut osumaa.
   
 2. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Oliskohan toi Opel Kapitänista?
   
 3. sbf

  sbf Gearhead

 4. Imperial413

  Imperial413 1st gear

  Ainakin 1958 Opel Kapitanista löytyy tuommoinen.
   
 5. kad_boost

  kad_boost 3rd gear

  opel kapitan p 2,5

  nätti auto!
   
 6. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Gearhead

  Tuota en ollu aikasemmin nähnytkään eli ei ollut tuo, voi olla että muisti tekee tepposet mutta muistelin että tällasille auto/osakyselyille olis oma keskustelu ollu joskus...

  Mutta sehän selvis, Opel Kapitääni, kiitos tiedosta tietäjille :D
  Muistelin että jossain Fordissa oli tuon tapainen, mutta muistelin että se olis ollut toisinpäin eli ylösalaisin... Hyvä että selvis kuiteskin :)
   

Kerro tästä muillekin!