Kuvat näkyviin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tst, 10.3.2008.

  1. tst

    tst Gearhead

    Eli onhan tuosta keskusteluja mutta kun ei ole harmainta aavistusta mikä hitto on esim. img-tagi niin voisko joku sanoa suomeksi miten saisin kuvan näkyviin tähän tekstin perään?
    Tuolla kuvablogilla niitä olis.
     
  2. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    tarkoititko että allekirjoitukseen(joka viestiin) kuva vai aina vain silloin kun haluat jotain liittää?


    1) allekirjoitus: tähän kohtaan saat kuvan liitettyä menemällä kohtaan oma profiili, sitten kirjoitat [​IMG]

    kannattaa tässä vaiheessa katsoa että kuva on valmiiksi pieneksi pienennelty, mutta myös mm. aijaa.com jossa voi ladata kuvan ilmaiseksi - saa pienen kuvan suoraan.

    2) muuten vain tekstin sekaan kuva suoraan:

    menet netissä kuvasi kohtaan, klikkaat kuvan kohdalla oikeata, ja kohta kopioi kuvan osoite.
    sitten tänne takaisin kirjoitat taas [​IMG]

    jos haluat vain linkittää jonkun tietyn sivun jossa kuvasi ovat, menet osoitepalkkiin ko.sivulla, klikkaat tekstin "tummaksi" ja sitten hiiren oikealla ja sieltä kohta kopioi.
    sitten palaat tänne tekstiin ja klikkaat sopivalla kohtaa taas hiiren oikeata ja kohta liitä.

    olikohan nämä nyt kuinka sekavat ohjeet sitten... :D
     
  3. MudMax

    MudMax Gearhead

    Välttämättä ei tarvitse kirjoittaa noita img-tageja itse, sillä viestiä kirjoittaessa voit klikata yläpuolella näkyvää img-painiketta.
    Ohjekin tulee näkyviin kun käyttää hiirtä painikkeen päällä.
    Täytyy vaan muistaa, että käyttää esikatselua ennen kuin kirjoittaa ( tai lisää toisen kuvan) kuvan osoitteen jälkeen, sillä toinen tagi ilmaantuu vasta esikatsellessa tai lähettäessä.
     
  4. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    ainoa että tuolla omassa profiilissa allekirjoitukseen liitettäessä ne täytyy kirjoittaa itse, eli kuten MudMax neuvoi, niin muuhun tekstiin liitettäessä ne tulee tuosta valikosta, jossa siis Img kohta.
     
  5. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    nii ja kaikista kuvapankeista ei saa oikeata osotetta mikä toimis tuollee, esim. photosite.com o sellane. se o tehty vissiinki flashillä..sieltä ei pysty linkittämmää kuvvaa. ainakaa enne
     
  6. tst

    tst Gearhead

    [​IMG]
    No kato per...Kiitos 8)
     

Kerro tästä muillekin!