Kuvia Amerikan autotapahtumista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja ata, 6.10.2013.

  1. ata

    ata Gearhead

    Kun täällä puolella Atlanttia vaikutetaan, niin pitäähän sitä käydä harrasteautotapahtumissa viikonloppuisin. Tässä eilen ottamiani kuvia Coloradossa olleesta cruising-illasta. Pikkukaupungin kadun varren kaikki parkkikset olivat täynnä mitä hienompia autoja ja porukka ajeli myös tiellä edes takaisin koko päivän. Piti lopulta ysin aikoihin lähteä pois, kun ei enää nähnyt mitään kun tuli umpipimeää ja lämpötilakin alkoi pyöriä nollan lähellä celciusta...

    Mutta niitä kuvia:
    http://ata1.kuvat.fi/kuvat/2013/Golden+ ... ober+2013/

    Amerikan meininkiä... :) ja paikallisten harrastajien kanssakin tulee hyvin juttua noissa tapahtumissa. Kun sanoin olevani Suomesta, niin moni sanoo, että joo sinnehän täältä ostetaan ja viedään autoja koko ajan... (vielä en ole löytänyt itselle Suomeen tuotavaa sopivaa autoa, tai kiinnostavia autoja kyllä periaatteessa olisi mutta ei sopivan hintaisia)
     
  2. Tunaman

    Tunaman 3rd gear

    Hyvää meininkiä,Amerikassa on hitosti jenkkejä. :eek:
    Aikalailla GM-painoitteista,varsinkin Pontiac.
     
  3. MIAMIRACING

    MIAMIRACING 1st gear

    Ihan pas**t cruisingit näyttää olleen ku ei oo yhtää sudittelijoita..:))Joo oikeesti asiallisen näköistä toimintaa eikä vissiin noita kumin käryttäjiä liikaa ole?
     
  4. kapa73

    kapa73 2nd gear

    noita kuvia katellessa oli olo kun kakaralla karkkikaupassa :p :eek: :eek: :p
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Aika monessa amerikkalaisten tapahtumaasa burnikset on kielletty.
     
  6. ata

    ata Gearhead

    Joo, tuolla oli aivan ehdoton burniskielto päällä. Poliisit myös partioivat tuolla käytännössä koko ajan ajellen sitä katua edes takaisin sekä autoilla että moottoripyörillä. Vain yhden pick-upin näin niiden pysäyttäneen, se ei ollut mitenkään erikoinen edes, ehkä jotain paperiongelmaa tms. kun se taisi lähteä paikalta lavetin päällä ilman kilpiä...

    GM- ja Pontiac-pitoisuus kuvissa saattanee johtua omista preferensseistä, oli siellä paljon Fordiumia ja Mopareitakin... :) joitain niistäkin osui kameran eteen, mutta kaikkea ei ehtinyt kuvailla. Tuolla oli mm. C7 Corvette jollaista en ollut koskaan nähnyt jonka huomasin ohiajaessa enkä huomannut sillä parkkiksella tarkemmin käydä katsomassakaan, näkyy jossain kuvassakin taustalla, itse aiheena siinä oli joku 50-luvun alkupuolen musta avosämpylä, en nyt muista sen merkkiä tarkemmin.

    Jonkun aikaa siinä tulikin turistua paikallisten Pontiac-harrastajien kanssa ja kuvailtua siitä. Mutta kyllä siinäkin ihan kaikenmerkkisiä autoja zoomailtiin.

    Harmi vain että tämä oli tämän vuoden viimeinen kyseinen cruising, ainakin virallisesti järjestettynä, ehkä siellä jotain sitkeitä sissejä ensi kuussakin pyörii epävirallisesti? Normaalisti tuo on tämän alueen suurin cruising ja pidetään joka kuun toinen lauantai. Virallisesti kuulemma iltaviidestä iltaysiin, mutta kun menin paikalle kolmen aikoihin niin siellä oli kyllä jo täysi tohina päällä ja ollut varmaan jo jonkun aikaa... koko päivän tapahtuma käytännössä siis.

    Normiliikenteessä tuota harrastekalustoa näkyy vähemmän, vain muutamia vanhempia jenkkejä on näkynyt tuolla tavallisen liikenteen seassa. Normaalisti näkyy enemmän sitten ihan sitä perus SUV, Toyota, VW, Subaru ym. autoja ja uusia pikkujenkkejä (jollaisella itsekin täällä ajelen)

    Kävin myös viikkoa aiemmin toisessa vähän pienemmässä harrasteautokokoontumisessa täällä seudulla, fb-tutut on sieltä kuvia nähneetkin kun postasin niitä facebookiin ja tulevassa GM-Cruisersien lehdessä on siitä pieni juttu. Täytyy niitäkin jossain vaiheessa julkaista tuolla kuvat.fi:ssä kun ehtii.
     
  7. ata

    ata Gearhead

    Nyt viime viikonloppuna tuli poikettua paikallisella kiihdytysradalla ja tulihan sielläkin muutama valokuva napsittua, olkaapa hyvä:

    http://ata1.kuvat.fi/kuvat/2013/Drag+Ra ... ay+Oct+13/

    Osa kuvista on valitettavasti melko huonolaatuisia, koska kamerasta loppui sähkö ja jouduin jatkamaan kuvaamista kännykällä jolla muuten tulee ihan kohtuullisia kuvia, mutta zoomaaminen näköjään kannattaisi jättää tekemättä, parempi kirpun kokoiset autot tarkassa kuvassa kuin pikselipuuron näköiset autot isoina kuvassa... nyt senkin tietää jos tuolla kännykällä joutuu vielä kuvaamaan. Oikeassa kamerassa on sentään oikeat optiset zoomit sun muut...

    [​IMG]
     
  8. engineswap

    engineswap 1st gear

  9. Janne_P

    Janne_P 3rd gear

  10. engineswap

    engineswap 1st gear

  11. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    American Le Mans Seriesin osakilpailu Mosportissa. Eli Kanadan Ontariossa.

    Kisaviikon keskiviikkona Torontossa Yonge-Dundas Squarella oli lyhyt Corvette Racingin varikkostoppidemo.

    Kuljetusauto
    [​IMG]
    Corvette
    [​IMG]
    Moottorinlämmitin. +33 helle ei siis tarkoita vielä, että konetta kannattaa kylmänä käynnistellä.
    [​IMG]

    Ja sitten pelipaikoilta eli Mosportista.

    Auto.
    [​IMG]
    NASCAR-auto
    [​IMG]
    Avopyöräinen
    [​IMG]
    LMP1-auto (Lola-Mazda)
    [​IMG]
    Bemari
    [​IMG]
     
  12. engineswap

    engineswap 1st gear

  13. ata

    ata Gearhead

  14. 1320

    1320 Gearhead

    Onpas maukas Chevy II: http://ata1.kuvat.fi/kuvat/2013/End...y+Car+Show,+Arvada+Sep+28/WP_20130928_067.jpg 8)

    Aiheeseen liittyen laitan minäkin parin vuoden takaisia Cruising-kuvia Kissimmee Old Townin Cruisingista, Orlandosta. Harmi että tuollakaan ei saanut lämmitellä kumeja. "No Racing Engines" tuntui sen sijaan olevan hieman suhteellinen käsite, kun esimerkiksi musta '68-'72 Nova saapui maa täristen paikalle...
    [​IMG]

    http://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2011/Cruisings/Kissimmee,+Florida,+February+2011/
     
  15. engineswap

    engineswap 1st gear

    Oltiin tuolla 2011 joulukuussa
     
  16. ata

    ata Gearhead

  17. challenger500

    challenger500 Gearhead

  18. ata

    ata Gearhead

  19. Forwardlook

    Forwardlook Gearhead

  20. ata

    ata Gearhead

    Hienoja kuvia Forwardlookilla, oli vain niin paljon samalla sivulla, että meni PC jumiin kun muisti loppui ja lopulta koko selain kaatui... niin ihan loppuun saakka ei pystynyt selaamaan.

    Mutta tässä tuoreita kuvia vielä parhaillaan käynnissä olevasta Cleveland Auto Showsta, jossa oli sekä uusien autojen messuosastoja toisessa hallissa sekä toinen halli jossa oli harrasteautoja.

    Uudet autot:
    http://ata1.kuvat.fi/kuvat/2014/Clevela ... /New+Cars/

    Harrasteautot:
    http://ata1.kuvat.fi/kuvat/2014/Clevela ... ssic+Cars/
     

Kerro tästä muillekin!