Kuvia friikeille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chrome, 13.10.2003.

  1. JanneK

    JanneK 3rd gear

  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    www.paalupaikka.com etusivulla on linkki '31 Ford rodiprojektiin jota rakennellaan Pomonassa. Auto tulossa Suomeen ensi vuoden puolella. Kuvia lisätty tänään.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

  4. -zzz-

    -zzz- Gearhead

  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    [​IMG]

    http://www.mooneyes.co.jp/photo/hcs04/report/award.html

    Kyllä kun näitä kuvia katsoo, niin alkaa tuntua kotimaan näyttelyt aika laimeilta. Kaikki näyttelyautot/ -pyörät kun näyttävät olevan sitä tasoa, mistä täällä puhutaan ns. showstopperina kuten esim. Kusendahlin Cadillac.

    Noo todellisuudessa suurin osa noista autoista taitaa kuitenkin olla ns. pajojen rakentamia eli samalla meiningillä kuin jenkeissä. Japanissakin on "aika" paljon ihmisiä (-->harrastajia), joten tuommoset pajat varmaan pyörii siellä ihan hyvin, toisin kuin esim. Suomessa. [/img]
     
  8. JanneK

    JanneK 3rd gear

  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  10. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

    steel is real
     
  11. B 50

    B 50 Gearhead

    Lisää suolaa linkin 1:n päivän kuvien vasemman alakulman kuvateksti ei mee läpi, kirjottaa Kunnasvuo Kasissa sitten mitä tahansa. Muuten kyllä erittäin hieno peli, kotikutoista luomisen tuskaa aidoimmillaan.
     
  12. HEPCAT

    HEPCAT 3rd gear

  13. JanneK

    JanneK 3rd gear

  14. HEPCAT

    HEPCAT 3rd gear

    Janne janne janneeee! Älä mehusta!!! Vai miten se nyt menikään? :lol:


    Ei vaan, just noi 36:set säväytti. Mukavasti kuvia COOLista Fosterin luomuksesta. Rodders Journaliin on tulossa juttu em. autosta, siis keskeneräisenä.
     
  15. platuart

    platuart Gearhead

    Mehustetaan, mehustetaan. Kiitin jo Jannea linkistä toisessa topicissa, mutta kiitos Heppikatti sulle! Olinkin kuullut, että Rik Hovingilla on hieno albumi verkossa. Tsiikatkaas näitä Hovingin tekemiä aftermarketpalikoita lättäpää-pienoismallikoneisiin. Noita on tullut hankittua sen päivän varalle, kun ei ole mitään tekemistä......

    http://public.fotki.com/Rikster/replica ... eed_parts/
     
  16. LB

    LB 1st gear

  17. JanneK

    JanneK 3rd gear

  18. Anonymous

    Anonymous Guest

  19. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  20. JanneK

    JanneK 3rd gear

Kerro tästä muillekin!