Kuvia laanilta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Jukka T, 7.6.2005.

  1. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Sitä minäkin katselin, että vanhat ruotsalaiskilvet siinä näyttäisi olevan. Samaa muistelin minäkin kuulleeni, minkä heikkisj vahvisti, että Ruotsissa niitä olisi myyty jonkin verran. Mikähän historia siinäkin on takana, muutenhan Suomeen tosiaan tuotiin Itä-Euroopan kulkuneuvoja, joista monista taas esimerkiksi Ruotsissa ei mitään tiedetty.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mistäs noi kaikki autot on tonne kulkeutuneet? Ihme paikalta kyllä näyttääpi. Missäpäin suomea muuten sijaitsee?
     
  3. CH3OH

    CH3OH 1st gear

    http://photobucket.com/albums/y261/laan ... sta017.jpg
    Siellähän on jopa maapallotaunus "ilman palloa". Huomaa puskurikromin laatu, P3:n ei noin hyväkuntoisia löydä kuin kromaamolta :-? http://photobucket.com/albums/y261/laan ... sta024.jpg
    Minkähän lainen (p***u)rallihistoria tällä yksilöllä on kun "kilpanumero" ei ole edes se legendaarinen 69 :lol: . Harmi vaan että noinkin hienot kuvat ovat aika pienellä resoluutiolla, muuten noista sais ihan mahtavia taustakuvia tai näytönsäästäjiä.
     
  4. Jukka T

    Jukka T 1st gear

    Mistä kuvista haluaisit?
    Mailaa, niin saat originaalit.
    Noita on kutistettu nettikäyttöä varten.
     
  5. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    Lieköhän noita jäljellä 07 keväällä...silloin olisi seuraavan projektin hankinta mahdollinen...mullekkin saa laittaa jonkun suurikokoisen kuvan, ei väliä mikä :) missäs päin moinen kultakaivos sijaitsee?
     
  6. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    tai jopa tänä syksynä...
     
  7. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Laanin omistajalla pitäisi olla De Soto Diplomat 57...58. Oisko kellään kuvaa siitä?
     
  8. Tais olla se jossa on joku diesel kone jälkiasenteisena(perkins?) ,olen tainnut nähdä sen tuolla laanilla. Soita Esko Rahkoselle ja kysy autosta jos se kiinnostaa ,saatat päästä sitä katsomaan ja jopa mahdollisesti ostamaan jos osaat asiasi oikein ilmaista :wink: Se oli kyllä sisätiloissa =Ei mitenkään alihintainen ,mutta siellä se varmaan vieläkin lymyilee. Ja ei,ei ole kuvia.
     
  9. Jukka T

    Jukka T 1st gear

    Lahden seudulta on kuvat otettu ja varmasti on vielä paljon myytävää vielä 2008:nkin.
    Suurin piirtein kaikki näkyvissä ollut on jossain kuvassa, vaikka vaan vähän pilkistämässä. Toki täytyy muistaa, että Rahkosella on autoja muuallakin, kuin missä olen kameran kanssa käynyt.
     
  10. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    Erittäin suuret kiitokset kuvista ja palataan asiaan
     
  11. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    ei kai sieltä löytyis osia 3o-luvun DeSotoon..? :rotfl:
     
  12. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

    Ilmakuvassakin aika vaikuttava piha. Ei linkitys oikein pelannut...
     
  13. mercman

    mercman Gearhead

    No ei oo vielä sekään, Eskon 57 meni jo eteenpäin...onko jo ajossakin ,oli lättä 6 ....musta 57 diplomat custom..sisätiloissa 60 Polara....EI kaikki tötsit oo samanlaisii.....toim.huom.
     
  14. Pontiac 82

    Pontiac 82 1st gear

  15. Jukka T

    Jukka T 1st gear

  16. Jukka T

    Jukka T 1st gear

  17. amalo

    amalo Gearhead

    Joo toi diplomat on käytännössä dart (phoenix/pioneer/seneca)... Isompikorista polaraa ei kait ole sotona myyty.
    Farmari dartin ja diplomatin siivet ovat samalla tavalla lyhyemmät kuin polaran, mutta eri listoilla. Sekä polara että dart mallisarjojen wheelbase on 122" eli darttifarmi on itseasiassa saman kokoinen (samat kylkipellit) kuin isomman mallisarjan edustaja. Perus dartti on 118".
    Noi polarat alkaa oleen harvinaisia ja aika kysyttyjä korimallista riippumatta... vielä vähän harvinaisempi olis 2d tolppa matador joita on tehty 2. Toinen on museoitu, toisesta ei tietoa... ei siellä laanilla näkyny tollasta samannäköstä kaks ovista? :lol:
    [​IMG]
     
  18. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  19. Elvis81

    Elvis81 1st gear

  20. Soita ja kysy , ei sitä koskaan tiedä mitä tuota löytyy , tosin tavaraa on niiiiin paljon ettei isäntäkään aina tiedä mistä etsiä mutta muistaa kyllä onko kysymääsi...

    Eilen haettiin Eskolta yksi essex 4d 28-29 kanttikoriaihio Lappeenrantaan 8)
     

Kerro tästä muillekin!