KUVIA TAPAHTUMISTA JA AUTOISTA UUDISTUVILLE KOTISIVUILLE

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja roope, 15.4.2008.

  1. roope

    roope Gearhead

    Tervehdys !
    Sivumme uudistuvat sittenkin. Pikkuhiljaa mutta kumminkin ! Nyt tarvitsisimme kuvia tapahtumista sekä autoista.Lähettäkää ne suoraan Pasille osoitteeseen pasi@mainostoimistojyske.fi Vanhat kuvat käydään läpi ja osa ainakin on vanhentuneita. Jos haluatte säilyttää joitakin niistä niin ilmoittakaa siitä Pasille.ILMOITTAKAA MYÖSKIN MIKÄLI HALUATTE AUTOJENNE REKISTERINUMEROIDEN NÄKYVÄN. NE ON MAHDOLLISTA MYÖSKIN PEITTÄÄ ! TÄMÄ MAHDOLLISTEN VÄÄRINKÄYTÖSTEN ESTÄMISEKSI!

    T Roope
     
  2. TJO-55

    TJO-55 1st gear

    Roopen mainitsemista kuvista

    Roopen ilmoittama osoite kuvillenne pasi@mainostoimistojyske.fi voi lähettää vain digikamerakuvia (ei käsiteltyjä, eikä myöskään kännykkäkuvia). Lähettämäsi kuvat siirretään kerhon käyttöön. Lisätied. Pasi 050-3722252
     
  3. Simo

    Simo 1st gear

    Entä paperikuvista skannatut? Mikä koko ja resoluutio ? Vaikka tarkkaanlukien edellisestä, niin eivät käy lainkaan? Olis vaan kuvia vaikka 1992 -3 Moparmeeteistä.
     
  4. roope

    roope Gearhead

    Moi Taas !

    Lähetettävien kuvien tiedostomuodoista ym. asioista tiedustelut suoraan Pasille! Kiitos :D

    T Roope
     
  5. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    täytyy lähetellä kuvia pasille.

    Kelles niitä mahdollisesti jossain vaiheessa valmistuvia juttuja voi lähettää ( :odroll: anteeksi roope, ne on hieman jumituksissaan vielä )

    -Sanna-
     
  6. roope

    roope Gearhead

    UP !

    KUVAT JA TARINAT TERVETULLEITA 8)

    T ROOPE
     

Kerro tästä muillekin!