Kuvia tapahtumista nettisivuille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja arzi, 16.7.2009.

  1. arzi

    arzi Gearhead

    Kerhon nettisivujen kuva-osio ammottaa tyhjyyttään. Laittaisin tuonne mielelläni kuvia näytille jos vaan niitä jostain saisin.

    Siis, jos sinulla on kuvia kerhon tapahtumista (ACS kerho-osasto, Swap&Meet, Eastmeet) kevään/kesän ajalta, ja suostut siihen että ottamasi kuvat laitetaan kerhon sivuille niin soita 045-6576818 tai laita yv niin sovitaan miten saadaan kuvat siirrettyä.

    t. webmasteri
     
  2. jokinju2

    jokinju2 1st gear

  3. UralPerformance

    UralPerformance Gearhead

  4. arzi

    arzi Gearhead

    Nostellaas vähän tätäkin. Nyt kun muutamia kuvia tuli lisäiltyä kerhon sivuille niin huomattiin että aihe on edelleen ajankohtainen. Mm. ACS:sta puuttuu kerho-osaston kuvat kokonaan vuosilta 2007-2010! :eek: Muutaman per vuosi voisimme hyvin laittaa näytille eli jos sinulla on sopivia kuvia ja haluat antaa ne kerhon käyttöön sivuille laitettavaksi niin pistäppä postia osoitteeseen webmaster(a)fhrakouvola.fi. Laitamme näkyviin tiedon kuvien ottajasta aina taiteilijan niin halutessa.

    Kuvat myös muista kerhon tapahtumista kiinnostavat, ja kuvat erityisesti niistä tapahtumista joista ei vielä ole kuvia kerhon sivuilla. Ja niitähän riittää, Eastmeetit, cruisingit, yhteiskuvaukset, pisarat, jne.

    http://www.fhrakouvola.fi/ --> Kuvia
     
  5. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    ACS 2010 en osaa sanoa. ACS 2009 Marjalta löytynee kuvia huhuu....! ACS 2008 BB Chevyltä löytynee kuvia, huhuuuu...! ACS 2007 mulla pitäs olla kuvia, tai tiedän kellä on, koitan hoitaa. Ko. vuodesta löytyy myös KS:n lehtijuttu, en kyllä tiedä mistä. Mutta LL sen teki.
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No huhuuuu :poff:

    Eiku joo, löytyy meiltä muutama huonosta valaistuksesta ja halvasta kamerasta johtuen aika pimeä kuva sieltä joten mä laitan ne nyt tossa sit menemään sinne webmasterin postilootaan josko niistä on jotain apuva :wink:

    Ja sit mä oon luvannutkin sille webbimestarille jotain kisakuviakin eli käyn vaikka niitäkin tossa läpi mitä meiltä löytyy viime vuosilta semmosia sopivia missä ainakaan kaikissa ei oo kuvattu ihan vaan pelkästään meidän autoa ja läjäytän niitäkin sinne sit jo nettisivuille laittoa ajatellen suunnilleen sopivan kokosiks pakattuina mukaan niin niistä voi sit valita kelpaisko jotkut.

    Tossa ihan pikapuolin :wink:
    Tai ainakin ennen ens Joulua :rotfl:
     
  7. repecab

    repecab 1st gear

    Onkos kellään muuten kuvia Vihantasalmen juhannuksista silloin joskus -80 luvun puolestavälistä kun Kouvolankin jenkkiporukkaa oli siellä enemmänkin juhannuksen vietossa. Senverran oli kosteita bileitä että muistikuvatkin on hieman hataria vai olinkohan minä edes siellä. :eek:
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eipä ainakaan itellä oo kun hämäriä muistikuvia 80-luvusta, en tainnu silloin vielä omistaa minkäänlaista kameraakaan :-?
    Vihantasalmellakaan ei kai koskaan käyty mut Orilammella pörrättiin silloin juhannuksia aika useinkin Pajulan ja Vitikaisen veljesten kanssa, sen mitä silloin vielä aika nuorina sälleinä kehtas ja uskals :rotfl:
     
  9. SS-454

    SS-454 Gearhead

    Muutamia kuvia Vihantasalmen juhannuksista löytyy mutta ei valitettavasti sinusta.
    Kaivelen arkistoja..
     
  10. arzi

    arzi Gearhead

    Noi Motoparkin kuvat olis kyllä ihan parhautta!

    Kiitos myös jo muille kuvia lähettäneille. Vaikka nykyään kaikki pitäisi tapahtua internjetissä nyt ja heti niin sattaapi olla, tai sitten ei, että saan laitettua kuvat nettiin vasta Swap & Meetin jälkeen.
     

Kerro tästä muillekin!