Kylmänä ei hehkuta ennekkä starttaa konetta ...6.2

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja purkki, 15.10.2014.

  1. purkki

    purkki 3rd gear

    Jos viileempi ilma niin ei aamun ekalla startilla hehkuta , hehkuttaa heti kun vaikka sekunnin pari pyöräyttää konetta , jos taas on vaikka 10 astetta lämpöö ulkona niin ongelmaa ei ole , autossa uudet G60 hehkut , kesällä taas aamuisin hehkutus toimii just niinkun pitää, eli hehkuttaa ja pitkin päivää ei tarvii hehkuu ollenkaan käynnistyy hienosti !

    Outoo :)

    Auto Chevy van G20 -88 Baroni

    Ja mitenkähän noi akut on kytketty tohon baroniin , siinä on alkuperäinen johdotus ja kolme akkuu ilmawebastoo , valoo, jääkaappii ja muuta sähköä kuluttavaa mut tuntuu et virta poistuu käynnistysakuista kun laitteita käyttää , ja se yksi sisäakku olis ihan orpo tavallaan , tosin saa sen ladattua kun ajelee autolla ja kääntää kytkimestä sen muiden akkujen kanssa samaan piuhaan , en vaan tajuu miks olis niin että virta menee auton käynnistysakusta eikä siitä sisäakusta ....

    Kirjoitusvirheet kännykän syy :)
     

Kerro tästä muillekin!