Kynäruisku maaleista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Hekuli, 29.6.2005.

  1. Hekuli

    Hekuli 1st gear

    Mitä maaleja käytätte kynäruiskuissa? Kun tarkoitus ois löytää sellanen hyvä perusmaali mitä voi käyttää useampaa eri tarkoitukseen.
    Yritin netistä löytää, mutta ei oikein löydy tietoa.
     
  2. T-Tepe

    T-Tepe 1st gear

    Useampaan tarkoitukseen?? Siis sama maali talon ja pienoismallien maalaukseen?? :lol: No joo, eiköhän siinä voi käyttää lähes mitä tahansa, ite käytän kyllä oikeestaan vaan 2K-maaleja, ei tarvi kuivumista odotella viikkotolkulla, ja kiilto, kovuus, ym tullo hyvä. Spraymaaleja voi käyttää hätätapauksessa, nää vaan kuivuu(läpi) jonkun aikaa. Mutta kyllä jos MAALAA jotain niin saa unohtaa kilikolimaalit.. Ja nuo 2k-maalit säilyy kyllä, mulla on muutaman vuoden vanhoja jämiä, ja vieläkin rokkaa.
     
  3. Hekuli

    Hekuli 1st gear

    Jepulis kyllä oli apua, kävin tänään ostaa maalikaupasta uutta maalia. Sain hyvät ohjeet mukaan. Kiitoksia kovasti nyt pääsee kunnolla jatkamaan tota harrastusta.
     

Kerro tästä muillekin!