Kyssäreitä ja ostettavaa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja JTS87, 30.5.2016.

 1. JTS87

  JTS87 1st gear

  Terve, osaako joku kerta tai ohjata tiedon lähteelle.
  Slant six 225:
  Carter-kaasuttimen perussäädöt
  Sytytysennakkon määrä
  Kärkien säätö

  Ja ostettavaa.
  Early a-bodyyn takajouset
  Slant six öljytikku
   
 2. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

 3. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Ja ite en osaa auttaa oikeastaan muuten kuin neuvomalla, et ne kärjet on helpoin säätää ottamalla se jakaja kokonaan ylös ja ruuvipenkkiin kiinni. Otat jakajan kannen irti ja pyörität konetta starttireleeltä niin, että pyörijä osoittaa ykköspytyn kohtaan, niin saat sihtailtua sen jakajan takas suunnilleen samaan kohtaan ja lampulla voi hifistellä sytkän kohdilleen. Ite pudotin vaan takas, en oo lampulla kattonu, mut yhtä hyvin toimii ku aiemminkin.

  Kärkiväli tais olla jotain 0,5mm luokkaa. Mulle sanottiin ettei ei oo niin tarkkaa, kunhan välystä on. Ja liian paljon jos laitat ni hylsyhän ei edes käynnisty.

  Ja ehjät käytetyt takajouset saattaapi olla kiven alla...
   
 4. jariha

  jariha Gearhead

  sekin että jousissa on kahta eri etusilmukkaa ainakin? riippuen hiukan vuosimallista ja onko alkuperäinen kutonen vai kaheksikko?
   

Kerro tästä muillekin!