Kysymyksiä -96 pontiac transportista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Corvette C4, 27.9.2007.

  1. Corvette C4

    Corvette C4 1st gear

    onkos täällä kellään kokemuksia tommosesta pontiacin tila ihmeestä? jos on niin mistä mahtaa johtua kun kiihdyttää voimakkaaasti niin alkaa nykiin mutta pinta kaasulla kiihdyttäessä ei nyi? saako kyseiseen pirssiin sellaisia valoja joissa on H1 pitkät nyt H4, onko ylipäätänsä kalliit kun noilla ei näe lähivaloilla yhtään.
     
  2. cuda69

    cuda69 Gearhead

    onkos tuo tötterö millä koneella?jos 2.3 nelonen niin tarkistappa na ns tulpanjohdot eli sen kannen alla on häiriönpoistajat kannessa kiinni ja ne yhdistyy tulppaan semmosilla kierrejousilla,ne systeemit on joskus hapettunu ja korppuuntuneet.samoin siihen kannen etupuolella olevaan mustaan muovikoteloon tulevat 13mm kumiletkut on joskus murtuneet siitä mutkan kohdalta,se aiheuttaa ainakin kierrosten vaeltelua.
     

Kerro tästä muillekin!